O femeie de 48 de ani a făcut amor cu peste 2.000 de parteneri, dar le-a ascuns un detaliu groaznic! Vezi cum arată ea! Cazul acesta a îngrozit România!


O femeie susține că s-a culcat cu 2.000 de bărbați și vrea să ajungă să aibă relații sexuale cu 3000 de parteneri până la vârsta de 50 de ani. Surpriza abia acum vine. Crystal Warren, 48 de ani, din Brighton, recunoaște că nu spune tuturor partenerilor ei de sex că s-a născut băiat și speră să ajungă să se culce cu încă o mie de bărbați până va împlini vârsta de 50 de ani.

Citeste si: De ce simt bărbaţii nevoia să înşele? Cercetătorii au dat explicaţia pe care o aşteptau toate femeile!

 

În 2001, Crystal a început terapia cu hormoni și câțiva ani mai târziu, ea și-a făcut o operaţie de schimbare de sex. ”E o aventură de noapte în general, de ce le-aş spune? Întotdeauna mă protejez şi nu am cum să rămân gravidă, deci care e problema? Din bărbat am devenit devoratoare de bărbaţi”, a declarat ea pentru The Sun.

După operaţia din 2004 se culcase cu câteva sute de bărbaţi iar până acum, numărul partenerilor a ajuns la 2.000. 

Citeste si: Topul zodiilor EXPERTE în pat. E înnebunitor ceea ce știu să facă!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi dă ŞAPTE ponturi nonverbale pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Vezi când ar trebui să fugi fără să te uiţi înapoi! EXCLUSIV!

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Cel mai periculos tip de sex. Poate declanşa instant cancerul

Mircea N. Stoian e "profu' de comunicare"! Specialistul îţi spune care sunt cele şapte semne tăcute că vrea să se despartă de tine! Fii foarte atentă! KFETELE...

„Am făcut amor nebun cu o colegă de muncă extrem de tânără. Într-o zi, i-am spus adevărul soției mele. Mi-a spus că i-am frânt inima, dar în scurt timp aveam să descopăr ceva...

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când se împodobește, de fapt, bradul! Mulți nu știu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri