O femeie a decis să fie mamă surogat pentru o familie din China! Ce a adus pe lume, și medicii au fost șocați


Ce a pățit o femeie care a decis să devină mamă surogat.


In articol:

Atunci când a decis să fie mamă surogat, Jessica Allen nu a crezut vreo clipă că viața sa se va schimba la 180 de grade în numai câteva luni.

Femeia, care era deja mamă a doi băieți, a decis să ajute o familie să aibă propriul copil, iar din acea zi, viața i s-a schimbat complet definitiv.

Jessica a aflat că poartă în pântece doi copii, iar când a venit ziua în care a născut, totul s-a transformat într-un coșmar pentru ea și pentru familia ei.

„N-aș mai face asta niciodată. Nu sunt singura cu o poveste de coșmar, însă sunt singura cu o poveste de genul acesta”, a dezvăluit femeia pentru o publicație.

Dacă înainte considera că nicio femeie nu ar trebui să trăiască fără să experimenteze experiența de a deveni mamă, lucrurile s-au schimbat atunci când a ales să fie mamă surogat.

Pentru că este interzisă în China această procedură, o familie a decis să zboare până în Statele Unite pentru ca a americancă să le poarte copilul.

Cuplul a găsit-o pe Jessica Allen din California și s-a demarat procedura. Femeii i s-a implantat un embrion de sex masculin prin fertilizare in vitro. Pentru această procedură, mama surogat trebuie sp urmeze o serie de tratamente. Trebuie să ia niște hormoni, pentru a spori șansele ca sarcina să fie un succes.

La șase săptămâni de sarcină, medicul a descoperit un lucru care a șocat-o pe Jessica. Specialistul i-a spus femeii că poartă gemeni și că, deși șansele ca un embrion să fie divizat sunt rare, se mai întâmplă. Cuplul din China era în culmea fericirii când a aflat vestea.

Allen a fost plătită 30.000 de dolari plus cheltuieli pentru a fi surogat, iar când s-a aflat că are germeni, salariul a crescut cu 5000 de dolari.

Pe 12 decembrie 2016, femeia a născut prin cezariană și nu a putut să îi vadă pe copii, deoarece au fost luați imediat din camera de operații.

Mai târziu, în acea noapte, femeia a primit o vizită de la mama copiilor, care i-a arătat o fotografie cu cei doi copii și a văzut ceva șocant. Unul dintre copii era asiatic, în timp ce celălalt nu era.

Ce a aflat Jessica, la o lună de la naștere

La o lună distanță, a primit încă o fotografie cu cei doi copii, iar mama bebelușilor a întrebat: „Nu sunt la fel, nu? Te-ai gândit de ce sunt diferiți?”

În săptămâna următoare, micuții au fost supuși unui test ADN care a scos la iveală că unul dintre copii nu era geamănul embrionului implantat și, de fapt, era copilul biologic al mamei surogat și al soțului său.

Un astfel de fenomen medical se numește suprafetare, în care o femeie continuă să ovuleze în timpul sarcinii. Acest lucru înseamnă că Allen a conceput un alt copil în pântecele ei în timp ce avea embrionul implantat al cuplului care creștea în interiorul ei. La rândul lor, Allen și soțul ei au fost șocați că acest lucru s-a întâmplat.

Când a aflat că cel de-al doilea bebeluș nu e al lor, cuplul din China a spus că nu vor să aibă de a face cu el și au cerut 22000 de dolari despăgubire plus alte cheltuieli, bani pe care Jessica și soțul său nu îi mai aveau.

Femeii i s-a spus că micuțul va fi dat spre adopție dacă nu sunt plătiți banii. Au urmat procese cu agenția de adopție. A durat aproape două luni pentru ca femeia să își țină bebelușul în brațe, pentru prima dată, pe care l-au numit Malachi. Acum, aceștia vor să tragă un semnal de alarmă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Lady Gaga este însărcinată cu Bradley Cooper? Cei doi se pregătesc de nuntă?

Pentru Brad Pitt vârsta este un impediment. Actorul primește tot mai puține roluri

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri