O cunoscută prezentatoare de știri a murit!


Vestea cumplită a fost dată de apropiații săi.

Doliu în televiziune! O fostă prezentatoare de știri a murit, la vârsta de 48 de ani, din cauza unei boli incurabile. Jurnalista britanică Tazeen Ahmad a lucrat la posturile BBC News, Channel 4 și NBC, iar din cauza unei boli cumplite s-a stins din viață.

Apropiații sunt cei care au făcut anunțul trist.

„Suntem extrem de mândri de tot ce a realizat ca mamă, jurnalistă, scriitoare și activitatea de coach. Foarte multe persoane au fost impresionate de calitățile ei de schimba viețile oamenilor în bine”, au spus apropiații.

Citeste si: A murit Leo Iorga! Doliu uriaş în România!

Citeste si: Doliu în lumea artistică. A murit soprana Aida Abagief

Ahmad a trecut bariera televiziunii și în august 2009, după ani de zile de prezentat emisiuni și documentare, a publicat și o carte primită foarte bine de public.

Tazeen Ahmad, prezentatoare BBC, a murit la vârsta de 48 de ani


„The Checkout Girl” a fost vândută în câteva mii de exemplare. „Tazeen a fost iubita noastră, a avut grijă de noi până în ultima zi a vieții ei. Am stat alături de ea, i-am oferit compasiune, am căutat să-i alinăm din dureri. A luptat până în ultima clipă, am sperat împreună, am râs, am plâns și am căutat să învingem. din păcate, dumnezeu a avut alte planuri.

Sunteș șocați și devastați. Am pierdut un om atât de bun, un suflet minunat, un om care nu cred că a supărat pe cineva vreodată. Tazeen ne-a învățat pe toți să fim mai buni”, au mai spus apropiați ai familiei


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri