O concurentă de la Puterea Dragostei a părăsit casa plângând!


Nebănuite sunt căile dragostei pentru proaspăta concurentă intrată în casă!


In articol:

Proaspăt intrată în emisiunea Puterea Dragostei, Meda încearcă din răsputeri să-l recucerească pe fostul ei iubit, Nicos. Despărțirea celor doi a fost făcută din cauza Medei care și-a dorit să fie lăsată în pace de Nicos pentru a se căsători cu un alt bărbat.

Nu mare a fost mirarea și șocul pentru Nicos când a văzut-o coborând scările și intrând în competiție pentru a fi din nou împreună cu el.

Meda a mărturisit cu lacrimi în ochi la intrarea în casa Puterea dragostei: „ Am venit pentru tine aici! Nu pot să te mai văd lângă altele, nu am cum. Nu pot să trăiesc fără tine! Te vreau înapoi! Trebuia să mă mărit, dar nu pot.

Nu am cum să mă mărit. Nu pot să renunț la el. Orice bărbat vine în viață mea nu pot să îl accept.”. Prezentatoarea emisiunii a încercat să afle mai multe lucruri despre supărarea Medei.

Meda a părăsit platoul plângând în hohote!

Meda: “Nu am nimic! Stau și urmăresc așa mai din umbră…. Mă scuzați, prefer să ies afară!”, în timp ce îi venea să plângă. Pentru că nu se mai putea abține, Meda a părăsit paltoul emisiunii.

puterea dragostei  29 ianuarie 2021 - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Puterea dragostei azi ora 17 - Cine a iesit favorit la puterea dragostei azi -Puterea dragostei live azi
Meda părăsește platoul emisiunii [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Puterea dragostei 28 ianuarie- Două concurente s-au luat la bătaie! Una dintre ele a părăsit platoul emisiunii!

În culise ,aceasta a făcut o serie de mărturisiri dureroase: “Am spus că o să stau în umbră și o să tac, nu voi face nimic și nu o să reacționez.

Nu o să vorbesc… Și tot ceea ce am spus, prin tăcerea mea și prin observația mea pur și simplu mi s-a confirmat din partea tuturor: ceea ce am spus eu este adevărat! Lucrul acesta m-a afectat puțin emoțional. Dar nu am nimic, sunt bine! Chiar sunt bine! Îmi pare rău că nimeni nu vede că ceea ce spun este adevărat. Sau… văd, dar nu vor să recunoască. În continuare o să urmăresc din umbră și la momentul potrivit o să vorbesc și o să spun tot ce am acumulat.”
, a comentat în timp ce plângea și încerca să se calmeze.

puterea dragostei  29 ianuarie 2021 - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Puterea dragostei azi ora 17 - Cine a iesit favorit la puterea dragostei azi -Puterea dragostei live azi
Meda plange in culisele emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Puterea Dragostei 27 ianuarie: Aya îndrăgostită în secret unul dintre concurenți! Se formează un nou cuplu?

Întoarsă în platou, Meda a vorbit despre ceea ce a supărat-o cel mai mult în casă. Faptul că toți ceilalți concurenți nu îi lasă în pace și își caută mereu subiecte cu Nicos și ea.


Abonează-te pe

Citește și:

Două concurente s-au luat la bătaie! Una dintre ele a părăsit platoul emisiunii!

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Puterea Dragostei 27 ianuarie: Aya îndrăgostită în secret unul dintre concurenți! Se formează un nou cuplu?

Nicos, din nou în mijlocul scandalurilor de la "Puterea Dragostei"!

DESCOPERĂ: Cum poți prepara masca de păr cu amidon de porumb

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Studiu: Persoanele care beau cafea au un risc cu 50% mai mic de a muri din cauza unei boli cronice de ficat.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri