O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut pe internet în ipostaze indecente


Roxana Nemeș a fost protagonista unui filmuleț controversat, apărut recent pe internet. Imaginile cu pricina au stârnit un val de reacții în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.


In articol:

Când lucrurile păreau că s-au mai așezat între concurente nu mare a fost mirarea telespectatorilor emisiunii „ Bravo, ai stil! Celebrities” să vadă că s-a produs o împăcare între...

două rivale. Cristina Siscanu și Roxana Nemeș, căci despre elele este vorba, au îngropat securea războiului. În urma acestui lucru soția lui Mădălin Ionescu a început să fie trasă la răspundere de către Andreea Tonciu și Oana Radu, care au luat foc la aflarea acestor vești.

Încă din cabina de machiaj, concurentele au început o dispută crâncenă pe baza celor mai recente evenimente și, mai mult, ipostazele indecente în care Roxana Nemeș a apărut pe internet le-au intrigat și instigat, deopotrivă, pe celelalte concurente.

Un filmuleț controversat cu Roxana Nemeș, ce a circulat în anii trecuți pe internet a fost mărul discordiei la „ Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Tonciu și Oana, aflându-se pe canapea, au început să strige la Cristina Siscanu: “Ia vino încoace! De ce ai sărit să îi iei apărarea Roxanei Nemeș? Că sunt foarte supărata pe tine, am spus și la testimonial!”

Citeste si: Cristina Şişcanu a pornit scandalul cu Andreea Tonciu! Tensiunile din platou au atins cote maxime!

Cristina Siscanu: “De ce i-am luat pararea Roxanei atunci când ziceați voi două despre imaginile aprute pe internet? Eu am spus că sunt lucruri mai grave, în ceea ce o privește pe Roxana, decât apariția acelor imagini! De exemplu ne vorbește de sus și este impertinentă cu noi.

Eu zic că astea sunt mai garve decât imaginile alea. Nu îi mai iau apărarea!”

Oana Radu: “ Tu știi că facerea de bine este ….”

Cristina Siscanu a subliniat acdelasi lucru pe care l-a susținut și în culise și a specificat că este mai degrabă deranjată de atitudinea Roxanei Nemeș: comportamentul arogant și faptul că le tratează de sus  sunt aspecte mult mai grave decât imaginile compromițătoare de pe internet.

În replică, Roxana Nemeș în întreagă discuție unde ea era subiectul principal a specificat că este totul foarte plictisitor pentru ea.

Roxana Nemes contrariata de discutiile din platou
Roxana Nemes contrariata de discutiile din platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristina Şişcanu a clacat și a plâns în hohote! “Mi s-a încălcat demnitatea umană!”

 întrebată de moderatoare dacă ea crede în intențiile bune ale Cristinei, Roxana Nemeș a precizat că: “eu nu cred în intențiile astea bune care vin pe parcurs!”. Spre deliciul tuturor din platou, Roxana și-a pierdut toate argumentele asupra acestui lucru în momentul în care a fost întreruptă.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Rus, declaraţii incendiare despre Andreea Tonciu! Fosta concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities" îngroapă securea războiului!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

Părinții lui Ion Șmecherul, primele imagini de la înmormântare! Tristețea e mai mare ca niciodată după pierderea fiului lor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru următorii 13 ani: „E sfârşitul lumii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri