O altfel de Safiye

O altfel de Safiye
O altfel de Safiye

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, vor întâlni, prin intermediul noului episod al producției, difuzat la Kanal D, o altfel de Safiye, schimbată, aproape, în totalitate.

Iubirea constantă manifestată de Naci, în ceea ce o privește, își pune amprenta semnificativ asupra lui Safiye care reușeste un lucru uluitor, după ani buni de trăiri dramatice. Cu sprijinul neașteptat al tatălui său, dar și al surorii sale, Gulben, Safiye face pași semnificativi către normalitate iar Han și Inci împărtășesc fericirea pe care o trăiește încercata tânără.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai mult, Hikmet îi va cere fiicei sale, Safiye, un lucru care o va bulversa pe aceasta dar, de dragul tatălui său, ea promite să îi respecte dorința părintelui patern.

Pe de altă parte, Inci trece prin momente dificile de când s-a mutat alături de Han în casa familiei acestuia, dar face eforturi pentru a ”supraviețui” pleiadei de reproșuri venite din partea lui Safiye, care continuă să creadă că fratele își va părăsi familia din cauza soției sale.

Cum va reacționa Inci atunci când află motivul dureros pentru care Naci s-a reîntors în viața lui Safiye și, ce planuiește bărbatul să realizeze, alături de femeia iubită, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 

 Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies