O altfel de Safiye

O altfel de Safiye
O altfel de Safiye

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, vor întâlni, prin intermediul noului episod al producției, difuzat la Kanal D, o altfel de Safiye, schimbată, aproape, în totalitate.

Iubirea constantă manifestată de Naci, în ceea ce o privește, își pune amprenta semnificativ asupra lui Safiye care reușeste un lucru uluitor, după ani buni de trăiri dramatice. Cu sprijinul neașteptat al tatălui său, dar și al surorii sale, Gulben, Safiye face pași semnificativi către normalitate iar Han și Inci împărtășesc fericirea pe care o trăiește încercata tânără.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult, Hikmet îi va cere fiicei sale, Safiye, un lucru care o va bulversa pe aceasta dar, de dragul tatălui său, ea promite să îi respecte dorința părintelui patern.

Pe de altă parte, Inci trece prin momente dificile de când s-a mutat alături de Han în casa familiei acestuia, dar face eforturi pentru a ”supraviețui” pleiadei de reproșuri venite din partea lui Safiye, care continuă să creadă că fratele își va părăsi familia din cauza soției sale.

Cum va reacționa Inci atunci când află motivul dureros pentru care Naci s-a reîntors în viața lui Safiye și, ce planuiește bărbatul să realizeze, alături de femeia iubită, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 

 Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare: „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

7 chei pentru o căsnicie sănătoasă, potrivit unui terapeut de relație

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies