Nursema, punct și de la capăt

Nursema, punct și de la capăt
Nursema, punct și de la capăt

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Nursema se confruntă cu mari probleme în căsnicie.

Din cauza afirmației lui Umut, care spune că Ruzgar s-a îndrăgostit de ea, tânăra merge în fața șefului său pentru a lămuri situația. Când află adevărul, Nursema va lua o decizie surprinzătoare. Pe de altă parte Nursema își dorește să participe la lansarea oficială a carierei muzicale a soțului său și îi face acestuia o surpriză, participând la marele eveniment. Acolo însă, Nursema se va confrunta cu o situație foarte neplăcută.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Doga și Gorkem se întâlnesc față în față iar cea din urmă ține morțiș să își afirme “supremația” și de data aceasta dar va avea parte de un șoc atunci când fosta soție a lui Fatih o pune la punct, într-o manieră neașteptată.

Mai mult, certurile se întețesc în casa familiei Unal, ori de câte ori Gorkem intră în contact cu membrii celebrei familii. Pembe și Nilay realizează că proaspăta nora este foarte ”diferită” față de cum au cunoscut-o, înainte de căsătoria cu Fatih și decid să intervină asupra acestei situații.

Alev și Abdullah trăiesc clipe memorabile împreună, după ce bărbatul a aflat adevărul despre incidentul dramatic în care iubita sa și Pembe au fost implicate.

Pembe nu știe nimic, însă, despre reluarea relației celor doi…

 

Cum va reacționa Nursema atunci când află că Umut a mințit-o într-o situație importantă și, ce decizie vor lua Abdullah și Alev, pentru viitorul lor, împreună, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies