Nursema iubește din nou

Nursema iubește din nou
Nursema iubește din nou

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, o regăsim pe Nursema plină de speranță, în frumoasa relație care se conturează între ea și Ruzgar.

Cu toate că părinții săi au descurajat din start o relație cu Ruzgar, colegul și șeful său de la locul de muncă, iată că Nursema va da curs sentimentelor de iubire care apar între cei doi. Kîvîlcîm și Omer sunt extrem de fericiți împreună și se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună, în vreme ce Fatih și Gorkem ajung să aibă serioase probleme în căsnicie.

Nilay reușește să o convingă pe Pembe de faptul că nu a agresat-o niciodată pe Gorkem, așa cum susține cea din urmă și, mai mult decât atât, nora familiei Unal îi va dovedi soacrei sale că soția lui Fatih a avut o relație cu Omer.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum va reacționa Pembe când se întâlnește față în față cu Omer, după ce a aflat de relația dintre acesta și nora sa, Gorkem, puteți afla astăzi, de la ora 20;00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Denise Rifai semnalează un nou fake news

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Sfatul zilei din 27 iulie 2024. O zodie nu se poate bucura de vacanță din cauza locului de muncă

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies