Nursema iubește din nou

Nursema iubește din nou
Nursema iubește din nou

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, o regăsim pe Nursema plină de speranță, în frumoasa relație care se conturează între ea și Ruzgar.

Cu toate că părinții săi au descurajat din start o relație cu Ruzgar, colegul și șeful său de la locul de muncă, iată că Nursema va da curs sentimentelor de iubire care apar între cei doi. Kîvîlcîm și Omer sunt extrem de fericiți împreună și se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună, în vreme ce Fatih și Gorkem ajung să aibă serioase probleme în căsnicie.

Nilay reușește să o convingă pe Pembe de faptul că nu a agresat-o niciodată pe Gorkem, așa cum susține cea din urmă și, mai mult decât atât, nora familiei Unal îi va dovedi soacrei sale că soția lui Fatih a avut o relație cu Omer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum va reacționa Pembe când se întâlnește față în față cu Omer, după ce a aflat de relația dintre acesta și nora sa, Gorkem, puteți afla astăzi, de la ora 20;00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies