Nurgul Yesilcay, „Kosem”: „Preocuparea pentru arta este <mostenire de familie>”


Frumoasa si talentata Nurgul Yesilcay, actrita care interpreteaza rolul Sultanei Kosem, din serialul omonim, munceste non-stop pentru pasiunile ei.

Fire energica, Nurgul nu sta nici in pauzele din timpul filmarilor. Asa a ajuns actrita sa faca din pasiune o afacere care, se pare a fi una de succes. Cum a ajuns Nurgul sa comercializeze genti, ne spune chiar ea.

“Pe platourile de filmare, in pauze, nu stateam deloc. Brodam tot timpul, era o relaxare pentru mine. Si, pe masura ce braderiile s-au inmultit le-am transformat in genti. Intai le-am folosit eu insami. Apoi prietenii si cunostintele si-au dorit genti facute de mine. Nu faceam fata <comenzilor> si atunci am decis sa le vand. Asa mi-am deschis magazinul din Bodrum si, dupa cum merg lucrurile, sper ca in viitorul apropiat sa facem si comercializare online”, marturiseste actrita.

Se pare ca preocuparea pentru arta a actritei este <mostenire de familie>, dupa declara chiar ea.

“Preocuparea pentru arta, in general, cred ca este <mostenire de familie>. Si surorile mele mai mari creeaza rochii de mireasa”, spune Nurgul.

Nurgul Yesilcay interpreteaza rolul principal feminin in serialul “Kosem”, difuzat luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Prognoza meteo 4-5 aprilie 2020. Vremea in weekend. Temperaturile scad iar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri