„Numai ochii mei știu câte lacrimi au vărsat.” Elisabeta Turcu a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții. Cu ce s-a confruntat artista

„Numai ochii mei știu câte lacrimi au vărsat.” Elisabeta Turcu a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții. Cu ce s-a confruntat artista

Elisabeta Turcu, cunoscuta artistă a muzicii populare, a expus motivele care o făceau să plângă necontenit în tinerețe, în timpul spectacolelor.

Elisabeta Turcu a discutat despre experiența sa ca artistă pe care a trăit-o până în prezent. De asemenea, a menționat că a avut numeroase motive să plângă, deși a decis să le ascundă.

Chiar dacă este mulțumită de viața pe care a avut-o, artista recunoaște că a trebuit să facă sacrificii grele.

Citește și: „Nu sunt deloc bine.” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul portar a vorbit despre starea sa actuală

Elisabeta Turcu, dezvăluiri despre dramele și bucuriile din viața unui artist

Într-un interviu, Elisabeta Turcu, renumita artistă de muzică populară, și-a adus aminte de perioada în care a trebuit să împartă timpul între cariera sa muzicală și creșterea fiului ei.

Fiind acum la casa lui, interpreta faimoasă dezvăluie că cel mai mare vis al ei este să trăiască experiența de a deveni bunică.

Când avea 19 ani, Elisabeta Turcu i-a făcut tatălui său o promisiune pe care nu a încălcat-o niciodată. Vedeta a mai povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei, dar și cât de importanți sunt pentru ea 41 de ani de căsnicie.

„Tatăl meu nu a fost de acord ca eu să merg să cânt pentru că așa erau vremurile atunci. Dânșii credeau că nu e lucru potrivit ca o copilă să plece de acasă, alături de o orchestră întreagă. Aveam 19 ani când a fost concursul pentru Ansablul ‘Doina Oltului-Slatina’. Am plecat la sora tatălui meu, la Pitești, și m-a dus ea cu trenul. După ce am intrat în ansamblu am avut un spectacol la mine în sat, la Oiești, cam la o lună după angajare.

Părinții mei au dat o masă colegilor mei din ansamblu, dar tata tot voia să devin învățătoare sau asistentă medicală. Tata nu ar fi avut nimic împotriva să am o profesie, mai puțin cea de cântăreață. Dar dirijorul și colegii i-au spus tatei ‘Nea Ilie, las-o să cânte că are glas și e cuminte’. Atunci i-am promis tatei că nu o să-l fac de râs, de față cu toată lumea.
Și m-am ținut de cuvânt. Am 40 de ani de cântec și nu am făcut niciun compromis de genul acela”,
a spus artista, conform Fanatik.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

Elisabeta Turcu, solistă la Ansamblul „Doina„ al Armatei și colaboratoare cu Rapsodia Română, își amintește cum l-a cunoscut pe soțul ei, într-un mod inedit. În timp ce cânta la nunta unui nepot al Elisabetei Ticuță, aceasta a fost impresionată de vocea și prezența sa.

„Eram solistă la Ansamblul „Doina” al Armatei și făceam colaborări cu Rapsodia Română. Acolo am cunoscut-o pe Elisabeta Ticuță. Dânsa a cununat un nepot într-o comună și m-a invitat să fac un program acolo. Soțul, pe vremea aceea,  era student și prieten cu ginerele. M-a văzut și i-a spus Elisabetei Ticuță că-i place de mine.  Era student la Marină, m-a sunat și ne-am întâlnit în Gara de Nord. Am mers pe jos apoi de acolo până pe Bulevardul Tei unde stăteam eu în gazdă. Nu mai știu ce am vorbit, dar după un an ne-am logodit și am stabilit nunta. La nuntă ne-a cântat Maria Ciobanu, am făcut-o la Oiești și am trecut prin toate obiceiurile. M-am îmbrăcat și în costum național pe care mi l-a cumpărat soțul meu. De atunci au trecut 41 de ani de căsnicie”, a mai spus artista.

Elisabeta Turcu a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții

Elisabeta Turcu a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții

[Sursa foto: wowbiz]

Artista a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții

Elisabeta Turcu recunoaște că a fost foarte implicată în cariera sa, ceea ce a dus la faptul că și-a lăsat copilul acasă în timpul multor turnee. În primele luni de viață ale fiului lor, l-a luat cu ea peste tot, însoțită de o doamnă care avea grijă de el.

„Am fost foarte „acaparatoare„ pentru că făceam foarte multe turnee și îl lăsam acasă. O perioadă, cât l-am alăptat, l-am luat cu mine peste tot. Mă însoțea o doamnă care avea grijă de el, și soțul. Când a crescut nu-l mai puteam lua și numai ochii mei știu câte lacrimi au vărsat. Am un soț minunat care s-a ocupat foarte mult de Dragoș în lipsa mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că avem un copil foarte bun, este la casa lui acum. Deși a fost dragostea mea supremă nu i-am sădit în suflet copilului meu ideea de ‘cine sunt părinții lui’. Dragoș și-a croit drumul foarte frumos, a învățat și nu a așteptat de la noi. Nu am exagerat oferindu-i lui mai mult decât primeau ceilalți copii. I-am dat tot ce trebuie, dar în limita bunului simț, ca ceilalți copii să nu se simtă prost”, a mai adăugat artista.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

De asemenea, artista a discutat si despre artiștii cu care a cantat, iar printre aceștia se numără si Benone Sinulescu. Aceasta nu l-a putut da uitării si a mărturisit, cu tristețe, ca acesta voia sa ii dăruiască doua cântece.

”Adevărat, am cântat alături de cei mai mari interpreți de la Ion Luican încoace. Aveam 19 ani, făcusem primele mele înregistrări, aveam și piesa ‘Iancu și Anica’. Ion Luican mi-a spus ‘Fetițo, tare frumos cântec ai imprimat la radio, mie îmi spuneau părinții Iancu’. Eram la Slatina, la Ansamblul ‘Doina Oltului’, și  Benone Sinulescu  mi-a trimis o poză cu autograf. Am păstrat-o până azi. Apoi l-am cunoscut și am făcut cele mai frumoase turnee în țară alături de el, cel puțin după Revoluție. Îmi aduc aminte că am bătut toate județele din sudul țării. Veneau ungurii la noi cu brațe de flori și prăjituri. De la Benone am învățat multe lucruri despre muzică. Mergeam cu autocarul sau cu mașina, mă punea să cânt și mă învăța diverse lucruri. A ținut foarte mult la mine. Cu 2 luni înainte să moară m-a sunat și mi-a spus că vrea să îmi dăruiască două cântece, când o avea timp. Dar n-a mai fost timp...”, a mai declarat ea.

Elisabeta Turcu a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții

Elisabeta Turcu a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții

[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: „M-am gândit că nu ajung nici la gard și voi fi împușcată.” Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunismCitește și:

Cine este Nelu Cortea. „Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele."

„Cine știe ce o fi gândit.” Alexandra Ungureanu s-a simțit jignită de Marius Moga. Ce s-a întâmplat între cei doi

ego.ro Soluția minune care îți umple orhideea de flori colorate. Ce să pui, de fapt, la rădăcină pentru efecte uimitoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies