,,Nu trebuie să îți fie frică”. Carmen Harra, declarații uimitoare. Clarvăzătoarea știe când va muri


Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din țara noastră și de foarte multe ori predicțiile ei sunt reale, iar oamenii rămân de-a dreptul uimiți.


In articol:

În cadrul unei videoclip, Carmen Harra a vorbit despre faptul că numerologia are căi nebănuite, iar cu ajutorul ei, un om poate afla când urmează să se stingă din viața. Iată ce declarații uimitoare a făcut clarvăzătoarea!

Citeste si: Cine este Carmen Harra. "Legea Karmei spune că ne vom întâlni în noua viață”

Carmen Harra, declarații uimitoare, despre data morții ei

Carmen Harra împărătșește cu fanii ei foarte multe informații importante, în cadrul aparițiilor la TV, dar și pe rețelele de socializare. În urmă cu puțin timp, clarvăzătoarea a dezvăluit care este ziua în care se va stinge din viață și că a aflat acest detaliu cu ajutorul numerologiei.

Ea a spus că este bine să îți cunoști traseul și că nu trebuie să îți fie frică, deoarece ea își cunoaște data morții, pe care și-a calculat-o cu ajutorul numerologiei. Clarvăzătoare a mai spus că unele persoane mor mai devreme decât le este destinat, deoarece sunt uciși sau suferă după o eroare medicală.

„E bine să-ți cunoști traseul, ca să știi ce să faci cu viața ta.

Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra la un post de radio.

Carmen Harra despre data mortii ei

Carmen Harra despre data mortii ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Are șanse să aibă acest copil”. Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă

Ce declarații uimitoare a mai făcut Carmen Harra

Cunoscuta clarvăzătoare a mai prezis chiar și data în care Regina Elisabeta a II-a urma să moară. Ea a spus că un factor important în aflarea unor variabile ce influențează cursul vieții este cifra destinului, care în cazul monarhului, a fost 7.

Ea a spus că dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela foarte ușor cu domnia reginei, deoarece durata acesteia a fost de 70 de ani.

„Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra despre data mortii ei

Carmen Harra despre data mortii ei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Carmen Harra i-a prevestit divorțul de Andra. Cu cine s-a forografiat


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Carmen Harra. „În copilărie nu aveam nimic, mâncam ce apucam”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cum atrage Carmen Harra banii: „Noi trebuie să generăm banii”

Cine este Carmen Harra. "Legea Karmei spune că ne vom întâlni în noua viață”

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri