,,Nu știu cum fac alții.” Motivul pentru care Flavia Mihășan nu își mai dorește copii


Flavia Mihășan și partenerul ei de viață au împreună trei copii și nu își dorește să își mai mărească familia. Fosta asistenta TV a declarat că nu își dorește să își înmulțească familia și a vorbit despre un test la care a fost supusă în relația ei.


In articol:

Flavia Mihășan are doi copii mici acasă și a declarat faptul că nu își dorește să își întregească familia, în cadrului unei emisiuni TV. Fosta asistentă TV este mama a doi băieți, iar rolul de părinte i-a pus la încercare relația, atât ei, cât și iubitului său.

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu își mai dorește copii

Flavia Mihășan a spus că nu vine și al treilea copil, deoarece așa a hotărât, așa a plănuit de la început, iar situația actuală este perfectă. Cei doi și-au dorit de la început doi băieți, iar viața le-a oferit exact ceea ce și-au dorit.

„Nu vine și al treilea.

Așa am hotărât, așa am plănuit de la început și acum că situația e așa cum este e perfect. Ne-am dorit de la început doi băieți și avem doi băieți.(...) Nu știu cum fac alții, când mai ai timp și de al treilea? Pentru mine e ceva.... E perfect așa, e suficient.”, a spus Flavia Mihășan.

Citeste si: Ce dietă ține Flavia Mihășan, la aproape 38 de ani: „Chiar sunt norocoasă”

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu își mai dorește copii

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu își mai dorește copii

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Flavia Mihășan a născut un băiețel perfect sănătos: „Te iubim fără limite”

La ce test i-a fost pusă relația de cuplu

Fosta asistentă TV  a vorbit și despre viața de familie, dar și despre relația cu partenerul. Cei doi au fost puși la încercare, dar eu reușit să gestioneze situația, iar totul a mers bine.

Ea a spus că nu mai are aceeași disponibilitate și aceeași răbdare, iar acesta este cel mai mare test al relație. Un copil nu apropie neapărat, dar pune la încercare, iar doi pun la dublă încercare. Din punctul ei de vedere, ea și partenerul ei de viață, trec testul destul de bine. 

„Nu mai ai aceeași disponibilitate, nu mai ai aceeași răbdare și ăsta e cel mai mare test al relației. Un copil nu apropie neapărat- deși sunt și cazuri când se întâmplă asta- un copil pune la încercare, iar doi copii, la dublă încercare. Eu zic că trecem testul bine.”, a concluzionat fosta asistentă TV.

În momentul actual fosta asistentă TV este fericită și împlinită cu familia pe care o are și nu își dorește nimic mai mult de atât. 

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu își mai dorește copii

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu își mai dorește copii

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Flavia Mihășan își dorește al treilea copil. Ce a declarat vedeta


Abonează-te pe

Citește și:

Ce dietă ține Flavia Mihășan, la aproape 38 de ani: „Chiar sunt norocoasă”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Flavia Mihășan își dorește al treilea copil. Ce a declarat vedeta

Flavia Mihășan a născut un băiețel perfect sănătos: „Te iubim fără limite”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri