Nu stii cum sa mai pregatesti puiul? Iti dam noi o idee! Incearca puiul Cacciatore


Daca te-ai saturat de carnea de pui, trebuie sa incerci sa o prepari in alte feluri decat o faci in mod obisnuit. Iata o reteta de pui Cacciatore la oala.

 

Ingrediente:
Ulei de masline
4 pulpe de pui cu os
130 g de faina amestecata cu sare si piper
2 felii de bacon, taiate bucatele
Un ardei gras verde, fara seminte si taiat marunt
Un ardei gras rosu fara seminte, taiat marunt
O ceapa taiata fin
4 catei de usturoi taiati felii
100 g de ciuperci taiate felii
5 g de busuioc uscat
5 g de oregano uscat
Cateva seminte de fenicul
Fulgi de ardei iute dupa
gust
Sare, piper
400 g de rosii din conserva
200 g de sos de rosii
200 g de supa de pui
Frunze proaspete de busuioc si oregano
Parmezan ras
Paste sau mamaliga pentru servire.
Mod de preparare:
Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie.
Treci puiul prin faina cu sare si piper si prajeste pulpele in ulei pana cand sunt aurii.
Scurge uleiul din tigaie si pune baconul la prajit. Prajeste-l si apoi adauga ardeii, ceapa, usturoiul si ciupercile si amesteca cateva minute.
Presara busuioc si oregano, semintele de fenel si fulgii de ardei iute. Pune si putina sare si amesteca inca cateva minute.
Zdrobeste rosiile cu mana si adauga-le in tigaie alaturi de zama din conserva. Pune apoi si sosul de tomate si supa de pui.
Dup ace amesteci bine, adauga pulpele de pui prajit in tigaie peste sos si amesteca din nou. Lasa totul la fiert timp de 30- 40 de minute.
Dupa ce preparatul a fiert, adauga busuiocul si oregano proaspat.
Serveste puiul cu sos alaturi de spaghete sau mamaliga si presara deasupra parmesan ras.
Sursa food52.com

Ingrediente:

Ulei de masline

4 pulpe de pui cu os

130 g de faina amestecata cu sare si piper

2 felii de bacon, taiate bucatele

Un ardei gras verde, fara seminte

si taiat marunt

Un ardei gras rosu fara seminte, taiat marunt

O ceapa taiata fin

4 catei de usturoi taiati felii

100 g de ciuperci taiate felii

5 g de busuioc uscat

5 g de oregano uscat

Cateva seminte de fenicul

Fulgi de ardei iute dupa gust

Sare, piper

400 g de rosii din conserva

200 g de sos de rosii

200 g de supa de pui

Frunze proaspete de busuioc si oregano

Parmezan ras

Paste sau mamaliga pentru servire.

Mod de preparare:

Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie.

Treci puiul prin faina cu sare si piper si prajeste pulpele in ulei pana cand sunt aurii.

Scurge uleiul din tigaie si pune baconul la prajit. Prajeste-l si apoi adauga ardeii, ceapa, usturoiul si ciupercile si amesteca cateva minute.Presara busuioc si oregano, semintele de fenel si fulgii de ardei iute. Pune si putina sare si amesteca inca cateva minute.

Zdrobeste rosiile cu mana si adauga-le in tigaie alaturi de zama din conserva. Pune apoi si sosul de tomate si supa de pui.

Dupa ce amesteci bine, adauga pulpele de pui prajit in tigaie peste sos si amesteca din nou.

Lasa totul la fiert timp de 30- 40 de minute.

Dupa ce preparatul a fiert, adauga busuiocul si oregano proaspat.

Serveste puiul cu sos alaturi de spaghete sau mamaliga si presara deasupra parmesan ras.

Sursa food52.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri