Nu poti sa ai niciodata prea multe inele! Vezi cum sa le porti cu stil


Cei care spun ca mai putin inseamna mai mult nu s-au gandit probabil niciodata la cum sa porti un inel cu stil.

 

Doamnele din iamginile de mai jos dau adevarate lectii despre cum sa porti mai multe inele pe aceeasi mana si sa pari cool si stilish in acelasi timp. Iata cum te poti inspira.
1. Nu te feri de aur - atunci cand porti inele din acelasi metal este bine sa variezi formele si marimile.
2. Incearca inele subriri - cate unul pe fiecare deget iti va pune cu siguranta mana in valoare.
3. Combina pietrele - poti combina toate inelele cu piatra pe care le ai pentru a obtine un efect de milioane.
4. Alege un inel mai mare - bineinteles, pe langa el poarta si altele mai mici care sa-l scoata in evidenta.
5. Incearca talismanele - cu cat ai mai multe, cu atat este mai bine. Le poti completa cu coliere si cercei.
6. Mai multe inele pe acelasi deget - nu a spus nimeni ca trebuie sa ai un singur inel pe deget. Unul subtire, plasat in partea de sus a degetului, este de impact.
7. Poarta toate favoritele - atunci cand ai mai multe, de ce sa nu le porti pe toate?
8. Trei inele de acelasi fel - de ce sa porti un singur scorpion cand pot purta trei?
9. Arata-le degetul mijlociu - atunci cand vine vorba despre inele, nimic nu este mai de efect decat un inel supradimensionat si cu pietre pretioase, pozitionat pe degetul mijlociu.
10. Nu te feri de bijuteriile pentru mana - atunci cand ai o minunatie ca aceasta, de ce sa nu iti pui mana in evidenta?

Doamnele din iamginile de mai jos dau adevarate lectii despre cum sa porti mai multe inele pe aceeasi mana si sa pari cool si stilish in acelasi timp. Iata cum te poti inspira.

1. Nu te feri de aur - atunci cand porti inele din acelasi metal este bine sa variezi formele si marimile.2. Incearca inele subriri - cate unul pe fiecare deget iti va pune cu siguranta mana in valoare.3. Combina pietrele - poti combina toate inelele cu piatra pe care le ai pentru a obtine un efect de milioane.4. Alege un inel mai mare - bineinteles, pe langa el poarta si altele mai mici care sa-l scoata in evidenta.5. Incearca talismanele - cu cat ai mai multe, cu atat este mai bine. Le poti completa cu coliere si cercei.6. Mai multe inele pe acelasi deget - nu a spus nimeni ca trebuie sa ai un singur inel pe deget. Unul subtire, plasat in partea de sus a degetului, este de impact.7. Poarta toate favoritele - atunci cand ai mai multe, de ce sa nu le porti pe toate?8. Trei inele de acelasi fel - de ce sa porti un singur scorpion cand pot purta trei?9. Arata-le degetul mijlociu - atunci cand vine vorba despre inele, nimic nu este mai de efect decat un inel supradimensionat si cu pietre pretioase, pozitionat pe degetul mijlociu.10. Nu te feri de bijuteriile pentru mana
- atunci cand ai o minunatie ca aceasta, de ce sa nu iti pui mana in evidenta?


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri