„Nu ne-am mai încadrat în timp…” Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au mai căsătorit


După ce urmăritorii celor doi cântăreți au crezut că cei doi s-au căsătorit, Claudia și Armin au dezvăluit care a fost situația de fapt. Petrecerea pe care au organizat-o în Turcia a fost de fapt, una de logodnă.


In articol:

Cei doi nu au devenit încă soț și soție

În urmă cu două săptămâni, Armin și Claudia au avut o petrecere mare, în Turcia. Pe rețelele de socializare, îndrăgostiții le-au oferit fanilor multe fotografii de la eveniment.

Armin Nicoară a explicat că nunta era pusă la punct, a vorbit cu ofițerul de stare civilă, dar nu s-a mai încadrat în timp. Toți invitații erau așteptați în Turcia, acolo unde trebuia să aibă loc nunta.

armin nicoara si sotia lui

Armin Nicoara și soția lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Primele imagini de la nunta turcească a lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. Mirii au impus invitaților și un dress code: ”Cine s-ar fi gândit”

Armin Nicoară: „Mama a discutat să facem pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia.

Deși nu au mai apucat să își spună „DA”, petrecerea a continuat și a reprezentat sărbătorirea logodnei lor. Chiar dacă nu s-au mai căsătorit pentru că nu au ajuns la biserică sau la ofițerul de stare civilă, Claudia și Armin se declară mulțumiți de fericitul eveniment: „Noi ne-am apucat să organizăm, să mergem la primărie, la biserică, să vorbim cu preotul.

Mama s-a ocupat de tot ce înseamnă. Noi am început să organizăm și în Turcia cheful, a fost totul perfect. Până la urmă când a discutat cu fratele meu, că el se ocupă de formația noastră, i-a spus că nu cred că ajungem de la eveniment la aeroport, că mama a discutat să facem pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia. Totul a fost perfect, dar Georgiana avea eveniment în Italia, noi am avut eveniment în ziua aceea.
Claudia fusese la Severin, noi la Hațeg(...) Nu ne-am mai încadrat în timp, nu am mai putut să opresc petrecerea din Turcia și de aia toată lumea a crezut că a fost nunta”, a declarat Armin Nicoară.

armin nicoara si claudia puican nunta

Armin Nicoara și Claudia Puican nuntă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia, despre nunta ca în basme

 Cei doi cântăreți își doresc o nuntă cu peste 1000 de invitați

 După acest eveniment, cei doi urmează să organizeze nunta oficială. Armin și Claudia vor o nuntă mare, cu mai mult de 1000 de invitați. Artiștii vor avea mai multe perechi de nași, deoarece așa se obișnuiește în zona din care provin. Una dintre perechi este formată din Georgiana Lobonț și soțul ei. Cei doi le-au fost alături cântăreților și la petrecerea din Turcia.

Citeste si: Ce le-au impus Armin Nicoară și Claudia Puican invitaților prezenți la nunta lor turcească. Detaliul care a ieși acum la iveală


Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă de lux în Turcia! Cât au costat ținutele mirilor

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

Armin Nicoară, țintuit la pat: „M-am îmbolnăvit foarte tare”

Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri