„Nu ne-am mai încadrat în timp…” Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au mai căsătorit

armin nicoara si claudia puican

După ce urmăritorii celor doi cântăreți au crezut că cei doi s-au căsătorit, Claudia și Armin au dezvăluit care a fost situația de fapt. Petrecerea pe care au organizat-o în Turcia a fost de fapt, una de logodnă.

Cei doi nu au devenit încă soț și soție

În urmă cu două săptămâni, Armin și Claudia au avut o petrecere mare, în Turcia.

Pe rețelele de socializare, îndrăgostiții le-au oferit fanilor multe fotografii de la eveniment.

Armin Nicoară a explicat că nunta era pusă la punct, a vorbit cu ofițerul de stare civilă, dar nu s-a mai încadrat în timp. Toți invitații erau așteptați în Turcia, acolo unde trebuia să aibă loc nunta.

armin nicoara si sotia lui

Armin Nicoara și soția lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Primele imagini de la nunta turcească a lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. Mirii au impus invitaților și un dress code: ”Cine s-ar fi gândit”

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

Armin Nicoară: „Mama a discutat să facem pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia.

Deși nu au mai apucat să își spună „DA”, petrecerea a continuat și a reprezentat sărbătorirea logodnei lor. Chiar dacă nu s-au mai căsătorit pentru că nu au ajuns la biserică sau la ofițerul de stare civilă, Claudia și Armin se declară mulțumiți de fericitul eveniment: „Noi ne-am apucat să organizăm, să mergem la primărie, la biserică, să vorbim cu preotul.

Mama s-a ocupat de tot ce înseamnă. Noi am început să organizăm și în Turcia cheful, a fost totul perfect. Până la urmă când a discutat cu fratele meu, că el se ocupă de formația noastră, i-a spus că nu cred că ajungem de la eveniment la aeroport, că mama a discutat să facem pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia. Totul a fost perfect, dar Georgiana avea eveniment în Italia, noi am avut eveniment în ziua aceea.
Claudia fusese la Severin, noi la Hațeg(...) Nu ne-am mai încadrat în timp, nu am mai putut să opresc petrecerea din Turcia și de aia toată lumea a crezut că a fost nunta”, a declarat Armin Nicoară.

armin nicoara si claudia puican nunta

Armin Nicoara și Claudia Puican nuntă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia, despre nunta ca în basme

Citește și: „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

 Cei doi cântăreți își doresc o nuntă cu peste 1000 de invitați

 După acest eveniment, cei doi urmează să organizeze nunta oficială. Armin și Claudia vor o nuntă mare, cu mai mult de 1000 de invitați. Artiștii vor avea mai multe perechi de nași, deoarece așa se obișnuiește în zona din care provin. Una dintre perechi este formată din Georgiana Lobonț și soțul ei. Cei doi le-au fost alături cântăreților și la petrecerea din Turcia.

Citeste si: Ce le-au impus Armin Nicoară și Claudia Puican invitaților prezenți la nunta lor turcească. Detaliul care a ieși acum la ivealăCitește și:

Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă de lux în Turcia! Cât au costat ținutele mirilor

Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies