„Nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta.” Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui. Câte iubite a avut chef-ul?

„Nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta.” Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui. Câte iubite a avut chef-ul?
„Nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta.” Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui. Câte iubite a avut chef-ul?

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai celebri bucătari din România. El și-a dorit mereu să-și păstreze viața personală departe de privirile indiscrete ale curioșilor. Chef-ul a vorbit despre femeile cu care a fost, înainte de relația cu Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu a fost destul de rezervat în ceea ce privește viața sa personală, dar lucrurile s-au schimbat odată cu relația sa cu Doina Teodoru, care are 33 de ani. De-a lungul timpului, chef-ul nu a fost văzut în compania multor femei, ceea ce a generat diverse speculații cu privire la viața sa personală.

Citește și: Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea despre trecutul lui amoros! Nimeni nu s-ar fi așteptat să facă publice astfel de detalii din intimitate

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că nu i-a plăcut niciodată să se laude cu relațiile sale amoroase și, din acest motiv, nu a fost văzut alături de multe femei. El a explicat că atunci când a fost surprins în compania anumitor femei, cel mai probabil acestea erau sora sa sau prietene apropiate ale lor. În prezent, bucătarul se bucură de cea mai frumoasă perioadă.

Chef-ul a menționat că nu i-a plăcut niciodată să se lăude cu viața sa personală. În cazul în care cineva caută informații despre "„ubitele lui Scărlătescu" pe Google, vor apărea înregistrări din cei zece ani de televiziune în care apare alături de patru sau cinci fete. Cu toate acestea, el a specificat că una dintre ele este sora sa, iar celelalte două sunt prietenele ei.

„N-am fost atât de burlac. N-am fost sihastru. N-am stat într-o scorbură în munte. Mie nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta. Dacă dai pe Google «iubitele lui Scărlătescu» și atunci o să mă vezi în 10 ani de televiziune cu patru sau cinci fete. Una e sora mea, alte două sunt prietene de-ale ei. Eram pe acolo pe la club. Nu am zis: «uitați-vă, ea e!».

Nu sunt genul”,
a declarat Cătălin Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cătălin Scărlătescu a subliniat că a ales să lase în urmă trecutul, mai ales de când a început relația sa cu Doina Teodoru. Cu toate că mulți au criticat cuplul din cauza diferenței de vârstă de 17 ani dintre bucătar și actriță, cei doi nu s-au preocupat de aceste remarci.

Bucătarul afirmă că trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața sa. În ceea ce o privește pe Nelly Kent, actrița cunoscută pentru filmele pentru adulți, care a afirmat că a avut o aventură cu el, Cătălin Scărlătescu nu a menționat nimic.

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui[Sursa foto: Facebook]

Doina Teodoru nu a fost niciodată deranjată de vârstă

Din punctul de vedere al Doinei, orice ai face ești judecat, dar pe ea nu o interesează, deoarece nu o deranjează deloc diferența de vârstă dintre ea și partenerul său.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat actrița.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ne-a costat o grămadă de bani.” Motivul pentru care Cătălin Scărlătescu a plătit o sumă mare de bani pe o mâncare de cartofi. Cheful a povestit totul

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Când mă atinge” Doina Teodoru, declarații din intimitatea relației cu Cătălin Scărlătescu

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies