„Nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta.” Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui. Câte iubite a avut chef-ul?

„Nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta.” Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui. Câte iubite a avut chef-ul?
„Nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta.” Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui. Câte iubite a avut chef-ul?

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai celebri bucătari din România. El și-a dorit mereu să-și păstreze viața personală departe de privirile indiscrete ale curioșilor. Chef-ul a vorbit despre femeile cu care a fost, înainte de relația cu Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu a fost destul de rezervat în ceea ce privește viața sa personală, dar lucrurile s-au schimbat odată cu relația sa cu Doina Teodoru, care are 33 de ani. De-a lungul timpului, chef-ul nu a fost văzut în compania multor femei, ceea ce a generat diverse speculații cu privire la viața sa personală.

Citește și: Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea despre trecutul lui amoros! Nimeni nu s-ar fi așteptat să facă publice astfel de detalii din intimitate

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că nu i-a plăcut niciodată să se laude cu relațiile sale amoroase și, din acest motiv, nu a fost văzut alături de multe femei. El a explicat că atunci când a fost surprins în compania anumitor femei, cel mai probabil acestea erau sora sa sau prietene apropiate ale lor. În prezent, bucătarul se bucură de cea mai frumoasă perioadă.

Chef-ul a menționat că nu i-a plăcut niciodată să se lăude cu viața sa personală. În cazul în care cineva caută informații despre "„ubitele lui Scărlătescu" pe Google, vor apărea înregistrări din cei zece ani de televiziune în care apare alături de patru sau cinci fete. Cu toate acestea, el a specificat că una dintre ele este sora sa, iar celelalte două sunt prietenele ei.

„N-am fost atât de burlac. N-am fost sihastru. N-am stat într-o scorbură în munte. Mie nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta. Dacă dai pe Google «iubitele lui Scărlătescu» și atunci o să mă vezi în 10 ani de televiziune cu patru sau cinci fete. Una e sora mea, alte două sunt prietene de-ale ei. Eram pe acolo pe la club. Nu am zis: «uitați-vă, ea e!».

Nu sunt genul”, a declarat Cătălin Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Cătălin Scărlătescu a subliniat că a ales să lase în urmă trecutul, mai ales de când a început relația sa cu Doina Teodoru. Cu toate că mulți au criticat cuplul din cauza diferenței de vârstă de 17 ani dintre bucătar și actriță, cei doi nu s-au preocupat de aceste remarci.

Bucătarul afirmă că trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața sa. În ceea ce o privește pe Nelly Kent, actrița cunoscută pentru filmele pentru adulți, care a afirmat că a avut o aventură cu el, Cătălin Scărlătescu nu a menționat nimic.

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui[Sursa foto: Facebook]

Doina Teodoru nu a fost niciodată deranjată de vârstă

Din punctul de vedere al Doinei, orice ai face ești judecat, dar pe ea nu o interesează, deoarece nu o deranjează deloc diferența de vârstă dintre ea și partenerul său.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat actrița.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ne-a costat o grămadă de bani.” Motivul pentru care Cătălin Scărlătescu a plătit o sumă mare de bani pe o mâncare de cartofi. Cheful a povestit totul

 

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

„Când mă atinge” Doina Teodoru, declarații din intimitatea relației cu Cătălin Scărlătescu

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Horoscop Rac Iulie 2024. Nativii Rac au o putere fizică și mentală extraordinară

Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies