“Nu mai suntem la fel de apropiate.” Ileana Sterp a făcut declarații sincere despre relația dintre ea și logodnica lui Culiță Sterp


Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, face declarații despre relația pe care o are cu iubita acestuia.


In articol:

Fiica mamei Geta, Ileana Sterp, a dat dovadă de sinceritate în toate aparițiile și situațiile pe care le-a afișat în videoclipurile sale alături de familie, iar de această dată a decis să vorbească despre relația pe care o are cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

Declarațiile Ilenei Sterp cu privire la relația dintre ea și iubita lui Culiță Sterp

În toate aparițiile părea că au o relație extrem de bună, cele două reușind să nască în perioade asemănătoare, însă, lucrurile au luat o întorsătură destul de drastică între cele două, astfel, Ileana a simțit nevoia să destăinuie acest lucru.
“Din diferite motive sunt multe întrebări referitoare la asta.

Într-adevăr, nu mai suntem la fel de apropiate una de alta, avem priorități, treburi fiecare. Nu mai suntem că în tinerețe când aveam timp și chef de tot felul de activități. Noi am fost mereu super sincere una cu cealaltă și de aici au mai apărut discuții, însă nimic grav!” a mărturisit Ileana.
Mai mult decât atât, Ileana i-a scris o urare de ziua logodnicei lui Culiță, pe care a încheiat-o cu un "Te iubesc!".

Citeste si: Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela

v

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Da, am mai avut discuţii, am mai avut certuri! Nu suntem „super” apropiaţi! ” Care este adevărata relaţie dintre Daniela Iliescu şi familia lui Culiță Sterp

Răspunsul logodnicei lui Culiță, în urma declarațiilor

Totodată, iubita lui Culiță, pe numele ei Daniela Iliescu, a simțit nevoia să clarifice și ea lucrurile în legătură cu relația pe care o are cu familia acestuia, mărturisind faptul că nu are o relație de-a dreptul strălucită cu ei, fiind normal ca în orice familie să mai apară discuții uneori.
“O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună "Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe. În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.” a mărturisit aceasta, pe contul ei personal de TikTok.

Citeste si: ,,Nu-mi place deloc.” Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

Ce au comentat utilizatorii pe contul de TikTok al Ilenei Sterp

Ileana Sterp a făcut declarații sincere despre relația dintre ea și logodnica lui Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

"Se vede că este rece față de familia vostra voastră, părerea mea. Cel mai important lucru este voi ca frați să rămâneți uniți. Sunteți minunați. Vă ador !🥰"; "Acum si-a arătat adevăratul caracter Daniela" au fost doar doua dintre mesajele primite de Ileana Sterp.

Citeste si: Cine este Geta Sterp. ”Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine”


Abonează-te pe

Citește și:

Care este numele real al Getei Sterp. Nu multă lume știe acest lucru

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Ileana Sterp. „Nici nu visam că viața de familie te poate face să zbori”

Cine este tatăl copiilor Sterp. ,,Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Care este procesul de albire al părului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri