„Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!

„Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!
„Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!

Connect-R își dorește cu orice preț o colaborare cu Theo Rose.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, care încă din prima clipă când a pășit pe scenă a reușit să cucerească inimile publicului pentru totdeauna. Vedeta este foarte apreciată de către publicul larg, pentru vocea sa inconfundabilă, talentul de care dă dovadă și pentru frumusețea sa naturală.

Pe lângă publicul larg care o apreciază, artista se bucură și de susținerea colegilor săi de breaslă, care îi sunt alături și îi valorifică talentul muzical.

Connect-R, cuvinte de apreciere la adresa lui Theo Rose

Citește și: „Da, foarte mult! Acum înțeleg foarte multe momente prin care el trecea în sezonul trecut. A fost și foarte bun cu mine.” Theo Rose a vorbit despre Gina Pistol și Smiley

Connect-R, cuvinte de apreciere la adresa lui Theo Rose

Citește și: „M-am bătut cu Smiley.” Connect-R a vorbit despre adevărul din spatele unei piese pe care o are cu Smiley. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Connect-R face parte din categoria „artiștilor veterani”, cu o carieră longevivă în industria muzicii, timp în care s-a bucurat de numeroase piese care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor. Chiar dacă are parte de un succes considerabil și în prezent, artistul nu se sfiește să aprecieze tinerele talente, dorindu-și chiar numeroase colaborări pe plan muzical cu persoanele talentate din această industrie.

Recent, Connect-R și-a exprimat dorința de a scoate o piesă alături de Theo Rose.

În urma unui videoclip postat de artistă pe pagina sa de Instagram în care interpreta în mod inegalabil o piesă de-a lui Horia Brenciu, Connect-R a rămas mut de uimire când a auzit-o pe Theo Rose și a decis să își exprime public dorința ca între ei doi să existe o colaborare pe plan muzical.

La rândul său, Theo Rose a avut un răspuns pe măsură, mărturisind că nu s-ar fi așteptat că un artista așa cunoscut cum este Connect-R să își dorească atât de mult o colaborare cu ea.

Mai mult decât atât, artista și-a exprimat și ea public dorința de a scoate o piesă alături de Connect-R, astfel încât, este probabil ca în cel mai scurt timp, cei doi artiști să își bucure fanii cu o colaborare de excepție dintre ei doi.  

Nu mai pot, vreau piesă cu Theo Rose ”, a spus Connect-R în mediul online.

Pfffff! Nici n-am îndrăznit să zic! Haidaa ”, a fost reacția lui Theo Rose.

Connect-R, cuvinte de apreciere la adresa lui Theo RoseCitește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„Nu poți să stai cu un om dacă ajungi să nu te mai înțelegi. Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos!” Georgiana Lobonț, părere sinceră despre divorț

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies