,,Nu mai avea sens.” Șerban Copoț trece prin momente cumplite. Ce i s-a întâmplat artistului


Șerban Copoț este un prezentator la care toți fanii lui se uită cu drag. Chiar dacă pe micile ecrane este cu zâmbetul pe buze, în viața lui de zi cu zi trece prin momente foarte grele, iar astăzi, a decis să împartă cu fanii lui cea mai mare durere pe care o are.


In articol:

Șerban Copoț a decis să împărtășească cu cei care îl umăresc cea mai mare durere pe care o are. Prezentatorul a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cine este soția lui Șerban Copoț. „Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm”

Șerban Copoț, momente cumplite

Șerban Copoț a mărturisit că de ceva vreme a trăit o situație pe care crede că mulți dintre cei ce îl urmăresc au trăit-o. El a aflat că mama lui are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă o perioadă destul de lungă de timp.

,,Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi.

Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat. Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru- nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România...
nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit "să o cert" pentru că nu mai avea sens”,
a spus Șerban Copoț.

El a mai spus despre mama lui că este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier și dragoste, care a crescut patru copii, pentru care s-a jertfit constant, dar oroarea față de spitale, a atârnat decizia ei de a ține ascunsă această boală îngrozitoare.

,,Ca să înțelegeți, locuiește cu familia in aceeași curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți. Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a mai mărturisit Șerban Copoț.

Șerban Copoț trece prin momente cumplite

Șerban Copoț trece prin momente cumplite

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Șerban Copoț. „Când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”

Ce a mai declarat Șerban Copoț

Acesta a mai adăugat că mama lui a trecut prin operație, iar în acest moment este bine și le mărturisește cu mâna pe inimă că a fost o perioadă teribil de grea pentru întreaga familie. În același timp el a redescoperit dragostea și grija prietenilor care i-au susținut în această perioadă.

,,Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!  #familie”, a mai spus el.

Șerban Copoț trece prin momente cumplite.

Șerban Copoț trece prin momente cumplite.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Soția lui Șerban Copoț a devenit mamă pentru a treia oară: „Suntem tare mândri de tine”


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 2 decembrie 2022. Află ce zodie este destul de categorică

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Am investit destul de mult.” Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are. Partenera lui Liviu Vârciu a făcut investiții de 50.000 de euro, pentru a-și împlini visul

“Andreea Tonciu va divorța!” Andreea Tonciu, la un pas de divorț cu Daniel Niculescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri