Nu mai arunca cojile de la banane! Uite la ce sunt bune


Asiaticii au profitat dintotdeauna de cojile de banane, intrucat au niste beneficii nutritive extraordinare. Insa, daca fructul in sine este moale si dulce, coaja este tare, fibroasa si usor amaruie, ceea ce o face mai putin apetisanta.

Ca sa o consumi, o poti adauga in smoothie-uri sau o poti coace, impreuna cu fructul.

Alte utilizari pentru coaja de banane:

Daca nu ai de gand sa consumi cojile de banane, poti profita de beneficiile lor si in alt mod:

- Pune cateva felii de coaja de banane in apa si lasa-le sa stea cateva zile. Apoi, foloseste apa ca sa-ti uzi plantele. Nutrientii din apa le vor face bine.

- Foloseste cojile de banane atunci cand faci friptura: poti pune carnea pe ele, astfel incat sa-ti iasa mai suculenta si moale.

Sursa, foto: sanatate.bzi.ro


Citește și:

Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Nelu Tătaru despre vaccinul anti COVID-19: „Avem o primă tranșă..."

Alexandru Rafila vorbește despre carantina generală: "Noi avem o situație ceva mai bună"

Ce trebuie să faci dacă ești înșelată. Cum depășești momentul

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de vineri, 30 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri