„Nu mă simt vinovat cu nimic.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat după scandalul divorțului

„Nu mă simt vinovat cu nimic.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat după scandalul divorțului
„Nu mă simt vinovat cu nimic.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat după scandalul divorțului

Cu câteva săptămâni în urmă au apărut diverse zvonuri cum că Rareș Ciciovan și Georgiana Lobonț vor divorța, iar după ce bărbatul a făcut câteva declarații despre acest subiect, totul a fost clar pentru cei de acasă.

Cu toate acestea, la scurt timp după, bărbatul a ieșit din nou în public și a mărturisit că el și cea cu care are o relație nu se despart.

Citește și: ”Oare greșesc eu cu ceva?” Claudia Puican a primit un mesaj în mediul online, care i-a ridicat multe semne de întrebare

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc

Cu câteva săptămâni în urmă, s-a vehiculat că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează, iar totul s-a clarificat, după ce bărbatul a vorbit deschis despre acest lucru. Cu toate astea, el a abordat acest subiect din nou și a mărturisit că el și cea pe care o iubește nu se despart.

Mulți dintre fanii cuplului au dat vina pe Armin Nicoară și au considerat că el este de vină pentru separarea celor doi.

În acel moment, artistul a menționat că nu este așa și că nu ar trebui să se îngrijoreze nimeni cu privire la el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Recent, Armin Nicoară a declarat că situația dintre el și Georgiana Lobonț nu este deloc bună și că ea nu îți dorește să mai vorbească deloc cu ea, motiv care este încă necunoscut pentru tânărul artist.

„Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns. Am zis „ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață îmi răspunde.” Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face.

La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat. Adică, nu am înțeles care este problema? Care este supărarea? Din ce cauză este supărată? Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și de atunci nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea.
Dar dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei”,
a spus Armin Nicoară, pentru un post TV.

 Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc
Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc[Sursa foto: Instagram]

Armin Nicoară a luat legătura cu Rareș Ciciovan pentru a afla mai multe detalii

Pe lângă toate aceste aspecte, Armin Nicoară a decis că trebuie să ia legătura cu Rareș Ciciovan pentru a afla care este motivul pentru care artista este supărată pe el, dar nu a primit niciun răspuns.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Eu cu Rareș am vorbit, nu mi-a zis nimic de genul că ar fi supărată dintr-un motiv.

L-am întrebat ce face Georgiana că nu răspunde. El a râs simplu, dar nu mi-a dat un răspuns, dacă este supărată din cauza asta sau asta. Nu am insistat, este alegerea lor. Dacă ei vor să stea supărați, sau ea, pentru că am vorbit cu Rareș, dacă vrea să stea supărată este treaba ei. Când îi trece supărarea, să mă caute. Nu mă simt vinovat cu nimic, nu am nicio treabă. Chiar nu cred că am greșit cu absolut nimic. Dacă reușiți să vorbiți cu ea, să o întrebați, că eu nu dau de ea. Chiar nu înțeleg de ce este supărată pe mine”, a mai adăugat artistul.

 Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc
Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Doamne.” Georgiana Lobonț, ipostaze tandre în dormitor. Ce videoclip a apărut, imediat după ce s-a speculat că ea și soțul divorțeazăCitește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies