„Nu consider că actul te leagă de acea persoană.” Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său

Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său
Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său

Raluca Dumitru a intrat în atenția publicului, după ce a apărut de mai multe ori pe micile ecrane, atât ca prezentatoare, cât și ca invitată.

Vedeta a apărut de-a lungul timpului și în videoclipurile unor artiști precum Cristina Rus, Grasu XXL, BUG Mafia, Marcel Pavel și mulți alții.

Citește și: „Am luat undeva la 20 de kg.” Cine este vedeta din România care a luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat vizibil

Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său

După ce a renunțat la televiziune, vedeta și-a dorit să înceapă un nou capitol și să intre în lumea afacerilor. În momentul actual, ea este proprietara unui magazin de haine din mediul online.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, pe care îl ține la distanță. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre nuntă și a spus că nu consideră că un act te leagă de o persoană, așa că preferă că aibă o relație frumoasă și fără căsătorie.

„Nu țin neapărat. Da, este frumos și să te căsătorești, să ai o petrecere frumoasă, dar nu consider că actul te leagă de acea persoană. Știu foarte multe cazuri și cunoștințe și prieteni care au 11 ani, 15 ani de relație, s-au căsătorit și în două luni, maxim un an, au divorțat. Prefer să am o relație frumoasă, să mă înțeleg bine, decât să mă căsătoresc și să mă despart.

Se pare că actul ăla pe unii îi leagă și pe unii nu", a declarat Raluca Dumitru, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe lângă aceste aspect, Raluca a vorbit și despre copil. Cu toate că nu își dorește neapărat să se căsătorească, un copil ar fi primit cu brațele deschise.

„Las lucrurile să vină de la sine eu. Nu îmi fac planuri. Cred că dacă e să se întâmple ceva se întâmplă.", a mai adăugat Raluca Dumitru.

Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său
Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său[Sursa foto: Instagram]

Raluca Dumitru visează la un proiect TV

Vedeta are parte de foarte multe activități, dar nu renunță la o dorință de a ei. Raluca Dumitru își dorește foarte mult un proiect TV, dar momentan nu a primit nicio ofertă.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Momentan sunt tot cu afacerea pe care o am cu costume, filmulețele pe care le fac pe online, campanii, cam asta fac perioada asta.

Nu s-a schimbat nimic. Îmi doresc să vină, dacă e, un reality show, un proiect TV, pe online. Cu drag. Momentan nu am primit nicio ofertă, dar sunt deschisă la oferte de genul. Mi-aș dori", a mărturisit Raluca Dumitru, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său
Motivul pentru care Raluca Dumitru nu se mărită cu partenerul său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies