,,Nu aveam bani să trecem strada”. Smiley, detalii neștiute despre viața lui

Smiley, dezvăluiri neștiute

Smiley, dezvăluiri neștiute

Smiley este unul dintre cel mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară, dar nu multe persoane știu, că în ciuda succesului pe care îl are în momentul actual, la începutul carierei a dus-o foarte greu din punct de vedere financiar și a avut zile în care nu a avut ce să mănânce.

Smiley a trecut prin perioade foarte grele în viață și ambiția lui este de admirat. În momentul actual se bucură de un succes enorm și de o familie fericită, dar până să ajungă aici a trebuit să facă față multor situații neplăcute.

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Smiley, dezvăluiri neștiute
Smiley, dezvăluiri neștiute[Sursa foto: Instagram]

 

Ce dezvăluiri a făcut Smiley

În cadrul unui podcast, Smiley a povestit adevărul din spate piesei ,,Oficial îmi merge bine”. El a povestit în acele timpuri avea succes la public, clipuri la TV și piese în top, dar uneori nu avea bani nici măcar pentru strictul necesar.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Perioada lui grea l-a făcut să scoată un alt hit, ci anume ,,Am bani de dat, am datorii la stat”. Smiley a declarat că înainte să facă albumul ,,Oficial îmi merge bine, nu avea bani să treacă strada.

,,Noi, înainte să facem albumul ,,Oficial îmi merge bine”, nu aveam bani să trecem strada. Piesa ,,Am bani de dat, am datorii la stat”, eu am făcut-o atunci când făceam ,,Oficial îmi merge bine”, care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam.

Pe bune, aia cu,,crenvurști cu mușta” pe care o zice Alex Velea în ,,Dincolo de cuvinte” e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada” a dezvăluit Smiley, în cadrul podcastului.

Smiley, despre Gina Pistol în timpul sarcinii

În momentul actual, Smiley este împlinit pe plan sentimental, dar și pe plan profesional.

El are o familie fericită și o fetiță pe care o iubește foarte mult, Josephine, care s-a născut în anul 2021.

Gina Pistol s-a rugat în fiecare zi câteva 40 de minute, în perioada în care a fost însărcinată, pentru a naște o fetiță sănătoasă și a reuși să ducă sarcina la bun sfârșit fără complicații.

„Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei.

Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot ”, a mai spus Smiley, într-un podcast.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Smiley, dezvăluiri neștiute
Smiley, dezvăluiri neștiute[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Citeste si: Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Iubita lui Smiley a ajuns la capătul puterilor: „Nu știu ce se întâmplă cu mine”

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley: "Mă uitam la el și m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta"

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Noi detalii în cazul tragediaei de pe râul Natisone. Trupul lui Cristian, tânărul dispărut în Italia, ar fi fost găsit

Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies