,,Nu aș putea să îl trădez”. Romică Țociu, despre prietenia de o viață cu Cornel Palade

,,Nu aș putea să îl trădez”. Romică Țociu, despre prietenia de o viață  cu Cornel Palade

Romică Țociu a vorbit în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai” despre pretenia lui cu colegul său, Cornel Palade, dar și despre tariful pe care îl iau cei doi la evenimente.

Constantin Romeo Toma Țociu, recunoscut pentru numele Romică Țociu, are vârstă de 60 de ani și continuă să fie o prezență constantă în diverse show-uri de comedie.

Citeste si: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Romică Țociu, despre Cornel Palade

Romică Țociu a spus despre colegul său că lucrează împreună de peste trei decenii atât pe scenele din România, cât și pe cele din străinătate. Actorul a menționat că luau 3.000 de euro pentru o oră și că de multe ori s-au dus la evenimente pe prietenii și nu cereau bani.

”Luăm 3.000 de euro pentru o oră! Există și prieteni în viață, oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, ce nu trebuie uitați.

Cum să le ceri bani unor oameni care te ajută ori s-au pus în slujba ta?! De multe ori ne-am dus la evenimente pe prietenii, trebuie să existe și așa ceva. Nu doar bani, nu ei sunt totul tot timpul. Câteodată, pentru o mie de euro… Să ai o prietenie superbă, nu se face să-i ceri! Și de multe ori am plătit darul de nuntă în scenete”, a povestit Romică Țociu.

În momentul în care a fost întrebat despre o posibilă ruptură cu Cornel Palade, actorul a spus că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, decât atunci când moartea îi va despărți. Îl iubește foarte mult pe colegul și prietenul său și îi este un om foarte drag.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

”Niciodată! La mine și la Cornel este așa: ”până când moartea ne va despărți!”. Suntem atât de sudați, încât nu mă uit la el și știu ce vrea să vorbească. Știu și când respiră. Îl iubesc, mi-e așa de drag, câteodată, ne confesăm. Ne cerem iertare unul altuia, încă ne vrea lumea. E un semn că suntem vii. Niciodată n-aș putea să-l trădez pe Cornel. Și lui i s-au propus diverse proiecte, așa e viața.

Suntem mercenari, acolo unde sunt bani trebuie să fim și noi! ”, a spus actorul. 

Cornel Palade și Romică Țociu

Cornel Palade și Romică Țociu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Romică Țociu. „Am avut o viață mai agitată”

Cornel Palade intenționează să se despartă de scenă

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a declarat că intenționează să se despartă de scenă în maximul trei ani, iar Romică Țociu nu este de acord cu acest lucru și a spus că este decizia lui, dar îl aduce cu căruciorul de butelii.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

”E decizia lui până la urmă, dar îl aduc cu căruciorul de butelii. E greu să te desparți de scenă, e greu, când iubești scena, când te obișnuiești cu aplauzele. Succesul e ca un drog, nu te poți despărți de el atât timp cât îl ai. Avem un secret al nostru de 33 de ani îi bucurăm pe români. O să fim împreună, Țociu și Palade, dacă e, decizia o vom lua în Consiliul nostru de Administrație. Secretul nostru? Să-ți iubești mai mult partenerul decât pe tine. Mulți au dorit să minimalizeze brand-ul ăsta ”Țociu și Palade”, dar suntem prea buni, prea mișto”, a spus Romică Țociu.

Cornel Palade și Romică Țociu

Cornel Palade și Romică Țociu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

 Citește și:

Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies