„Nu aș ierta infidelitatea”. Roxana Vancea, declarații despre mariaj. Ce schimbări au apărut în viața de cuplu, de când au apărut cei mici


Roxana Vancea a intrat în lumina reflectoarelor ca și asistentă TV, iar apoi a renunțat la televiziune pentru a-și dedica tot timpul sportului. Cu toate că a decis aceste lucruri, în final a ales să devină o familistă convinsă și a renunțat și la marea ei pasiune, sportul.


In articol:

Din momentul în care l-a cunoscut pe Dragoș Paiu, fosta asistentă TV s-a schimbat din toate punctele de vedere, iar iubirea pe care i-a purtat-o a dus-o în fața ofițerului de stare civilă. Ea a fost mamă vitregă pentru copilul soțului ei, iar după o perioadă, a dat naștere celui de-al doilea copil.

Citeste si: Ce decizie a luat Roxana Vancea după ce a născut. Când au aflat, fanii au rămas impresionați

Roxana Vancea, declarații despre mariaj

Roxana Vancea are acasă doi băieți, iar fosta asistentă TV este de părere că din acel moment totul s-a schimbat. Acum, pe primul loc în viața ei sunt cei doi copii și dorințele acestora.

Ea și partenerul ei de viață au decis să fie mai întâi părinți, iar ulterior soț și soție, deoarece nevoile celor doi copii sunt mai importante decât orice acum. Cu toate că îi place să aibă o familie și este de acord cu ideea de a crește copiii cu amândoi părinții, o relație toxică nu are niciun beneficiu.

Roxana Vancea este de părere că mai bine se ajunge la despărțire decât ca relația de cuplu să afecteze creșterea celor mici.

Ea a mărturisit că și la ei în familie au avut loc schimbări, dar în momentul actual s-au pus pe locul doi.

„S-a schimbat și la noi (nr. viața de când au copii) însă noi ne-am pus de la început pe locul doi. Înainte, pentru a ne ocupa de Milan, acum de amândoi. Consider că suntem înainte părinți și apoi soț/soție. Suntem doi oameni normali, simpli, care iubesc liniștea și își doresc să-și crească frumos copiii. Dar asta atâta timp cât există iubire, respect, înțelegere. Nu sunt de părere că trebuie să rămâi într-o căsnicie pentru copii. Dacă nu mai merge, mai bine separați decât toxici ”, a spus Roxana Vancea, conform Ciao.

Roxana Vancea, declarații despre mariaj

Roxana Vancea, declarații despre mariaj

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului: „Atunci e și ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el”

Ce nu ar putea Roxana Vancea să îi ierte partenerului său

Roxana Vancea a spus că în ciuda iubirii pe care i-o poartă partenerului său, nu ar putea să îi ierte infidelitatea. Ea a spus că îi este foarte loială omului ei și așteaptă același lucru la schimb.

„Nu aș ierta infidelitatea. Sunt foarte loială omului meu și aștept același lucru la schimb”, a mai spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea, declarații despre mariaj.

Roxana Vancea, declarații despre mariaj.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dieta Roxanei Vancea. „Aveam cu vreo 12 kilograme mai mult faţă de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat"


Abonează-te pe

Citește și:

„Abia aștept să mai crească puțin Zian”. Roxana Vancea, declarații despre cea de-a doua sarcină

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului: „Atunci e și ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el”

“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț de mare interes pentru români! Noi zi libere, prevăzute în Codul Muncii. Când vor fi acordate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri