„Nu acceptă să fie refuzat”. Natalia, fosta concurentă la „Casa Iubirii”, spune tot adevărul despre concurenți


Natalia a fost eliminată din Casa Iubirii, iar acum spune tot adevărul despre concurenți. Ce s-a întâmplat, mai exact, între ea și Albert Oprea?


In articol:

După ce a fost eliminată din cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, Natalia a vorbit despre foștii ei colegi de platou, despre cuplurile care s-au format în timpul competiției, dar și despre factorii ce au determinat-o să lege strânse prietenii cu aceștia. Pe Sorin îl vede alături de ea, formând împreună o relație serioasă și, de ce nu, o familie.

Despre Albert, însă, nu are cuvinte de laudă, dar nu îl urăște așa cum susțin multe persoane. Iată toate declarațiile făcute de frumoasa tânără:

Citeste si: Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India! Cine este femeia pentru care a dat-o uitării pe Dori: „Mă face să fiu dependent de ea”

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

Tânăra a avut un parcurs frumos în emisiunea matrimonială, dar spre final lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată. Scandalul cu Albert, un alt fost concurent, a surprins pe toată lumea, iar declarațiile tânărului în ceea ce privește planul de răzbunare pentru Natalia i-a lăsat mască.

În emisiunea „ Culisele iubirii ”, prezentată de Bianca Comănici, Natalia își spune punctul de vedere și dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Albert Oprea.

„Nu acceptă să fie refuzat. Chestia asta a și spus-o în emisiune. Pentru faptul că eu l-am refuzat, a doua zi a venit și m-a sărutat.(...) După eliminarea mea, nu m-a contactat Albert și nici eu pe el și nici nu o să fac chestia asta. Eu nu pot fi fericită pentru nefericirea altuia. Am povestit ce s-a întâmplat, nu m-aș mai fi îndreptat niciodată spre el și nici fetele din casă.

A fost eliminat, pentru a putea intra alt băiat. Nu mai avea loc în casă. Nu mi s-a părut că el caută ceva serios în casă, ci doar o aventură”, a declarat Natalia.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian! Cu ce ar fi minți-o concurentul: „Totul a plecat de la faptul că l-am idealizat”

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mami s-a îngrijorat mult și m-a întrebat ce s-a întâmplat”

Natalia susține că nu a mai reluat legătura cu Albert după ce a părăsit competiția. Chiar și așa, mama ei s-a îngrijorat la cele văzute și auzite, însă tânăra i-a explicat cu lux de amănunte situația și a calmat-o.

„Nu-i port pică lui Albert. Nu știu ce face, cum este, nu m-a interesat sincer. Nu îi port pică, nu urăsc pe nimeni. Mami s-a îngrijorat mult și m-a întrebat ce s-a întâmplat, cum a fost, dar Albert are experiență de televiziune știe cum să vorbească, știe cum să se dea. Când vorbea cu mine, părea că tot ce spune e adevărat. El are o tehnică, pe care am văzut-o și la Larisa și la Kinga”, a mărturisit Natalia, în emisiunea Culisele Iubirii.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici a făcut accident cu bolidul de lux! Unde a rămas blocată fosta câștigătoare Puterea Dragostei

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii! Fostul concurent își dorește o relația cu Natalia: „Tu vei fi iubita mea”

Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Natalia: „Asta a fost răzbunare. Toată lumea știe”

„Nu primesc invitație, nu mă prezint”. Silvius Prigoană s-a căsătorit cu logodnica lui, Georgiana

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri