„Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius.” Oana Roman a făcut dezvăluiri despre momentele în care mama ei se lupta cu probleme grave de sănătate

„Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius.” Oana Roman a făcut dezvăluiri despre momentele în care mama ei se lupta cu probleme grave de sănătate
„Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius.” Oana Roman a făcut dezvăluiri despre momentele în care mama ei se lupta cu probleme grave de sănătate

Oana Roman a trecut prin momente grele ieri, după ce a aflat că mama sa este în stare gravă la spital. Chiar dacă se afla în vacanță, la prima oră a dimineții a plecat să vadă cum se simte cea care i-a dat viață.

În aceste momente, femeia este stabilă și se simte mai bine. Se pare că vedeta a primit ajutor de la Marius Elisei și a vorbit despre acest lucru, dar și despre starea de sănătate a mamei sale.

Citește și: „Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea. S-a folosit de noi până în ultima clipă.” Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?

Cine a fost alături de Oana Roman, atunci când mama ei a avut probleme grave de sănătate

Oana Roman și mama sa au avut mereu o legătură specială, iar de fiecare dată când a avut nevoie, vedeta i-a acordat tot sprijinul și ajutorul. Aceasta își dorește să o vadă pe cea care i-a dat viață fericită și plină de energie, motiv pentru care face tot posibilul să primească cea mai bună îngrijire.

Oana Roman a ajuns la spital destul de speriată și credea că o va vedea pe cea care i-a dat viață într-o stare destul de critică, dar spre bucuria ei lucrurile nu au stat deloc așa, deoarece Mioara Roman era energică și vorbea foarte mult, lucru care a bucurat-o pe vedetă.

„Vă mulțumesc dragilor pentru sutele de mesaje. Am plecat de la mama, am stat cu ea aproape 2 ore.

Am găsit-o mult, mult mai bine decât mă așteptam. M-am dus îngrozită și am găsit-o foarte bine, super cooperantă, extrem de veselă, și-a dorit să ne veselim. Exact așa mi-a zis ea, să ne veselim. Am râs împreună foarte tare, m-a pus să-i povestesc ce am făcut zilele astea. I-am zis că e foarte cald afară și ea mi-a zis râzând: 'Mai bine că sunt aici decât să merg prin căldură, pe afară', glumind bineînțeles.
Foarte, foarte bine am găsit-o. Sunt bine acum!”,
a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Marius Elisei a fost alături de Oana Roman

Pe contul ei de Instagram, Oana Roman a distribuit o amintire de acum 4 ani, pe vremea când Mioara Roman se muta în apartamentul unde ea și Marius Elisei au locuit o perioadă.

Ea a mărturisit că în momentele acelea nu i-a fost deloc ușor, iar Marius a reprezentat un adevărat sprijin pentru ea.

„Niciodată n-am lipsit de lângă mama. Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius. Țin mintea noaptea aia cât de grea a fost când am decis să o luăm pe mama în casă cu noi și nu știam unde vom depozita tot ce nu încăpea în apartamentul nostru.”,

a mai scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: „A venit la noi, ne vedem” Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei

 

 

 Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Mi se pare extrem de urât.” Oana Roman a vorbit despre vedetele care își expun copiii pe rețelele de socializare. Ce părere are despre acest aspect

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul controversat postat pe contul lui Andrei Versace după ce a fost descoperit mort în apartamentul său

Virginia l-a chemat pe Moldo în camera roșie. Tânăra a vrut să afle dacă e supărat pe ea. „M-am simțit puțin în plus în momentul acela.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies