„Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales


William și Kate au fost declarați oficial, Prinț și Prințesă de Wales, aspect afirmat de către Regele Charles în discursul său.


In articol:

Discursul Regelui Charles al III-lea a emoționat profund pe toată lumea.

Citeste si: „Apreciez istoria asociată cu acest rol!” Cum a reacționat Kate la noul titlu de Prințesă de Wales

 

Regele Charles al III-lea a ținut primul s ău discurs după moartea mamei sale

Ieri a avut loc primul discurs al Regelui Charles al III-lea, în care și-a enunțat regretele față de pierderea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, aprecierea pentru soția sa, Camilla, schimbările care îi privesc pe William și Kate, dar și dragostea pe care le-o poartă atât lui Harry, cât și lui Meghan.

Regina Elisabeta a fost o viață bine trăită; o promisiune ținut ă cu destinul și ea este deplânsă cel mai profund în trecerea sa. Acea promisiune de serviciu pe tot parcursul vieții, o reînnoiesc astăzi tuturor.” a menționat Regele Charles în deschiderea discursului său, făcând referire la noile roluri și titluri oferite membrilor familiei. 

Citeste si: Care a fost relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle, din anul 2017 până în prezent

 

Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

Aspectul care s-a schimbat cel mai mult, pe lângă faptul că Prințul Charles (de Wales) a devenit Regele Charles al III-lea, îi vizează pe William și soția sa, Kate. Se pare că cei doi au fost numiți Prinț și Prințesă de Wales.

În calitate de moștenitor al meu, William își asumă acum titlurile scoțiene care au însemnat atât de mult pentru mine. Mă urmează ca Duce de Cornwall și își asumă responsabilitățile pentru Ducatul de Cornwall, pe care mi le-am asumat pentru mai bine de cinci decenii. Astăzi, sunt mândru să-l proclam Prinț de Wales, Tywysog Cymru, țar a  al cărei titlu am fost atât de mare privilegiat să-l port, atâta vreme din viața și datoriile mele.

Cu Catherine alături de el, noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua, știu, să inspire și să conducă conversațiile noastre naționale, ajutând să aducem marginalii în centrul locului unde se poate acorda ajutor vital ”, a declarat Regele Charles, cu privire la noul titlu oferit lui Kate, de Prințesă de Wales.

Citeste si: Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare


Abonează-te pe

Citește și:

„Apreciez istoria asociată cu acest rol!” Cum a reacționat Kate la noul titlu de Prințesă de Wales

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

"Nu înțeleg de ce o plângeți atât, că a trăit mai mult ca bunică-mea și a fost și bogată!" Ce a spus Maurice Munteanu despre moartea Reginei Elisabeta

Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri