CITEȘTE: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale


Consultă "blestemul fiecărei zodii" şi află ce ţi-au rezervat astrele. Care este partea întunecată a zodiei tale! Nativii zodiei Peşti sunt surprinzător de creduli!


In articol:

Blestemul fiecărei

zodii oferă câteva descrieri generale despre partea mai puţin plăcută a fiecare zodii. Cu toţii avem energii negative ce pot fi cu adevărat contagioase! Acestea se pot transmite de la o persoană la alta cu uşurinţă. Unele zodii transmit această latură negativă celor din jur, fără să realizeze.

Blestemul fiecărei zodii oferă previziuni ale laturilor negative, pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Blestemul zodiilor- Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec vor ca lucrurile să se întâmple mereu „În acest moment!”. Sunt cei mai impulsivi și nerăbdători, dintre toate semnele zodiacale. Dacă ai o idee şi nu este tocmai bună, unui nativ al zodiei Berbecului nu îi va pasa nici măcar de faptul că ai încercat să o expui cumva. Nativii zodiei Berbec pot fi extrem de imaturi, în unele lucruri pe care le realizează. 

Blestemul fiecarei zodii

Citeste si: //SĂGETĂTOR// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii zodiei Săgetător pot primi bani împrumutaţi în trecut!

Blestemul zodiilor- Zodia Taur

Nativii zodiei Taur pot fi posesivi și materialişti,  de cele mai multe ori. Unii pot spune despre Tauri că nu ştiu când să pună „Stop!”. Blestemul pentru această zodie este faptul că le place să certe oamenii din jurul lor.

Sunt încăpățânați până în pânzele albe. De multe ori se confruntă cu stări de lene, pe care nu ştiu cum să le oprească. 

Blestemul zodiilor- Zodia Gemeni

Gemenii au foarte multe personalități, încât nu vei știi niciodată ce vei primi din partea lor. Când vorbiți cu un nativ al zodiei Gemeni, nu vă așteptați să primiți un cuvânt de încurajare. Le place să îşi exprime mereu părerile şi din punctul lor de vedere, ei nu fac greşeli. Cu greu vor spune cuvintele magice: „Îmi pare rău!”.

Blestemul zodiilor- Zodia Rac

Nu este de mirare că simbolul Racului este crabul. Cu prudență și timiditate, poate dura ani de zile pentru a scoate un nativ al zodiei Rac, din zona de confort. Racii sunt atât de sensibili încât orice lucru mic, i-ar putea face să se simtă jigniţi.

blestemul zodiilor

Citeste si: \\26 IULIE- 1 AUGUST 2021\\ Horoscop SĂPTĂMÂNAL. O zodie poate primi o surpriză neaşteptată!

Blestemul zodiilor- Zodia Leu

Nativii zodiei Leu se iubesc foarte mult pe ei înşişi. Le place mereu să fie admiraţi şi să primească o serie de complimente. Totuşi, dorinţa nativilor zodiei Leu de a fi centrul atenției, poate fi problematică. De multe ori aceşti nativi cred că lumea se învârte în jurul lor.

Blestemul zodiilor- Zodia Fecioară

Trebuie să fiţi prudenți atunci când petreceți o timp cu un nativ al zodiei Fecioară, pentru că nu știți niciodată pentru ce vă vor judeca. Aceşti nativi sunt perfecționiști şi orientați spre detalii. Multe persoane care sunt guvernate de zodia Fecioara sunt atât de pesimiste încât, dacă le pică putin moralul, îţi vor da de înţeles că lumea lor se sfârşeşte.

Blestemul zodiilor- Zodia Balanță

Nativii zodiei Balantă au o mare problemă cu timpul. S-ar putea să aştepţi mult după un nativ al acestei zodii pentru a se hotărî. De multe ori își pot abandona propriile valori, pentru a face pe toți ceilalți fericiți. Sunt fascinaţi de frumuseţe şi fac multe lucruri pentru a ajunge acolo unde şi-au dorit.

Citeste si: //VĂRSĂTOR// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii zodiei Vărsător nu scapă de amintiri dureroase!

Zodii defecte si calitati

Blestemul zodiilor- Zodia Scorpion

Nu îndrăzni să greșești unui nativ al zodiei Scorpion. Nu o vor uita niciodată greşeala și îți vor face viața un iad! Scorpionii au puteri înnăscute pentru a manipula oameni. De multe ori pot avea dispoziții proaste şi pot strica uşor orice atmosferă plăcută.

Blestemul zodiilor- Zodia Săgetător

Săgetătorii pot fi răniți cu uşurinţă. Pot fi definiţi de cuvintele „Ei ştiu mereu tot!” şi au fost probabil inventate pentru a descrie un nativ al zodiei Săgetător. Dacă nu este o aventură nouă și captivantă, probabil un Săgetător se plictisește.

Blestemul zodiilor- Zodia Capricorn

Capricornii pot fi uşor de controlat de cei din jur. Un Capricorn nu se va gândi de două ori, dacă trebuie să folosească pe cineva în beneficiul propriu. O  conversație rapidă despre ziua lor proastă, se poate transforma cu ușurință într-o dezbatere extinsă. Atunci vei afla despre tot ceea ce ai greșit față de ei.

Aspecte negative ale zodiilor

Blestemul zodiilor- Zodia Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt cei mai rapizi judecători. Ei trăiesc atât de mult în propriile lor vieţi, încât pot deveni detașați de tot ceea ce este în jurul lor. Întotdeauna sunt dornici să ofere sfaturi. De multe ori Vărsătorii nu reușesc să înțeleagă, ceea ce încerci să le comunici. 

Blestemul zodiilor- Zodia Pești

Dacă iei decizi de a merge pe mâna nativilor din zodia Peşti, te poţi trezi că te-ai rătăcit. Sunt persoane ce se distanțează usor şi nu reușesc de multe ori să observe nevoile altora. Nativii zodiei Peşti sunt surprinzător de creduli.


Abonează-te pe

Citește și:

|| DESPĂRȚIRE || Horoscop PEŞTI august 2021. Nativii zodiei Peşti pot pierde sume mari de bani!

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

|| PROBLEME DIFICILE || Horoscop VĂRSĂTOR august 2021. Nativii zodiei Vărsător nu scapă de amintiri dureroase!

|| MARE PROSPERITATE || Horoscop BERBEC august 2021. Nativii zodiei Berbec pot trece printr-o despărţire dureroasă!

|| BONUS SALARIAL || Horoscop CAPRICORN august 2021. Nativii zodiei Capricorn pot trece printr-o despărţire!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

DESCOPERĂ: Casa de modă YVES SAINT LAURENT. Povestea designerului care a revoluționat istoria modei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri