4 Reţete cu AVOCADO pentru slăbit. Ce beneficii are acest fruct în diete şi nu numai

4 Reţete cu AVOCADO pentru slăbit. Ce beneficii are acest fruct în diete şi nu numai
4 Reţete cu AVOCADO pentru slăbit. Ce beneficii are acest fruct în diete şi nu numai

Cum poţi slăbi mâncând avocado. Cele mai bune patru reţete cu avocado pentru slăbit

Avocado este unul dintre cele mai nutritive și sănătoase fructe, pe care îl poţi utiliza în dieta ta zilnică. Acest fruct „minune” are numeroase beneficii pentru sănătate. Avocado este bogat în vitamine B, vitamina C, vitamina E, vitamina K şi de asemenea reprezintă o sursă bună de potasiu. Pentru cei care nu au aflat încă, potasiul este unul dintre cele mai importante minerale de care organismul are nevoie.

Ce conţine şi ce beneficii are fructul de avocado

Acest fruct afrodisiac este benefic pentru pielea și părul tău, putând fi folosit într-o mulţime de măşti, chiar la tine acasă. Avocado este foarte sănătos pentru inimă, pentru că reprezintă o sursă bogată de acid oleic. Fructul ajută la scăderea colesterolului şi tensiunii arteriale, prin faptul că are o cantitate mare de potasiu. Potasiul este mineralul care echilibreză sarea prezentă în organism şi ajută cel mai mult la funcţionarea corectă a rinichilor.

retete cu avocado pentru slabit

Cum ajută avocado la slăbit

Avocado este bogat în fibre. Un avocado de 100 g conţine 7 g de fibre. Aceste fibre ajută la pierderea în greutate.

Beneficiile fructului de avocado pentru slăbit sunt numeroase. Fibrele dietetice au multe funcții într-o dietă, ajutând practic la controlul aportului de energie și la reducerea riscului de dezvoltare a obezității.

Prin prezenta fibrelor, se reduce nivelul zahărului în sânge. Folosit în diverse salate şi preparate, avocado le poate da o savoare aparte. Mulţi medici nutriționiști includ în dietă sau într-un stil de viaţă sănătos, fructul "minune".

Reţete cu avocado pentru slăbit

Citeste si: RECOMANDARE: Cu ce se mănâncă humusul| Cele mai gustoase combinații

Guacamole

Guacamole este o rețetă rapidă și ușoară, ce poate fi pregătită cu puţine ingrediente sănătoase.  Sosul salsa este gata în doar 5 minute!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente: Trei avocado, o ceapă medie, două roşii (tari, pentru a nu lăsa zeama în compoziţie), coriandru verde, zeamă de la o lămâie verde, 2 căţei de usturoi, sare, piper, un ardei iute.

Renumitul bucătar Jamie Oliver a dat un pont foarte bun ce poate fi utilizat atunci când avocado nu este copt. Accelerarea coacerii pentru un avocado, poate fi făcută punând fructul într-o pungă de hârtie alături de o banană. Închide punga şi pune-o undeva la întuneric.

Din fructele de avocado elimină sâmburii, coaja şi începe să zdrobeşti pulpa rămasă, cu o furculiţă într-un recipient. Toacă mărunt celelalte ingrediente şi amestecă-le cu avocadoul făcut pastă.

Vei obţine cel mai bun guacamole!

Salată cu avocado şi ou

Ingrediente: Un avocado copt, 1 ceapă medie, 2 ouă fierte, 3 roşii medii, salată verde, zeama de la o lămâie, ulei de măsline, sare, piper.

Taie avocado în bucăţi. Toacă ceapa, taie roşiile felii şi ouăle rondele. Adaugă salata tăiată în fâşii şi pune celelalte ingrediente în funcţie de gust.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre avocado. Avem pentru tine ponturi utile!

retete avocado cina

Citeste si: CITEȘTE: Cum sau cu ce se mănâncă creveții

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Salată cu avocado şi somon

Ingrediente: 1 avocado, 200 g somon afumat, baby spanac, rucola, 2 roşii, zeama de la o lămâie, sare, piper.

Taie avocado şi roşii cubuleţe. Spală rucola şi baby spanacul şi adăugă ingredientele rămase. Amestecă bine, până la omogenizare completă.

Salata de avocado cu ou

Avocado cu ou la cuptor

Ingrediente: 2 ouă mai mici, 1 avocado tăiat pe jumătate (pe lungime), 2 felii de bacon mărunțite, puţin pătrunjel proaspăt, sare și piper.

Încălzeşte bine cuptorul la o tempratură de 180 grade. Aşează cele două bucăţi de avocado într-o tavă. Sparge fiecare ou şi aşează-le pe fiecare, în jumătăţile de avocado. Presară sare şi piper şi adăugă câteva frunze de pătrunjel şi bucăţile de bacon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by- Avocado Toast Recipes- (@avocadotoast.recipes)



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Cura de slăbire cu MĂMĂLIGĂ. Slăbești 10 kg în 7 zile

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies