Noi tensiuni în echipa Faimoșilor la Survivor 2021, după ce au câștigat jocul de recompensă


Chiar dacă au câștigat jocul de recompensă, Faimoșii s-au luat la ceartă la Survivor 2021. Ce a declanșat războiul?


In articol:

Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai stresată, chiar dacă reușesc să câștige din ce în ce mai multe bătălii. În ciuda faptului că au trecut de jocul de comunicare cu scorul de 10 la 2, celebrii de la Survivor 2021 au avut probleme în echipă.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, dar s-au luat la ceartă

După câștigarea jocului de comunicare, Faimoșii și-au spus părerea referitoare la restul colegilor din echipă. 

Starlin: Din păcate, pisicna asta este nasoala pentru noi. Din păcate, de fiecare data cand am jucat în piscină, am pierdut. Partea buna a fost optimisul, nua f ost presiune șimă bucur cu toată echipa. 

Sorin: Părerea mea e că cerul râde pentru ei și e bucuros pentru ei. A fost foarte greu, eu m-am ținut de acea bară. Am o mică teamă de apă și asta a fost problema mea. Sper ca de acum înainte să ne revenim, pentru că armonia e din ce în ce mai bună și sper să fie așa. 

Citeste si: Jador, mesaj surprinzător pentru Theo Rose de Valentine’s Day! Cuplul cântăreților a "rupt" topurile

Maria: Cum a spus și Roxana, parcă eram din jocuri video. În jocurile video unul pierde, unul câștigă. Piscina asta ne poartă foarte mare ghinion. Mă bucur măcar că nu au fost doar două fete ude de la noi, a fost și una de la ele. Săptămâna asta ne revenim pentru că vibe-ul este din ce în ce mai bun. 

cearta echipa faimosilor survivor 2021
Concurenții de la Survivor 2021 se ceartă chiar dacă încep să câștige fiecare bătălie[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

Jador: Mi-e foame de nu mai pot, vrea să mănânc. Poate

să mă plouă toată viața, băgați-mă în foc, băgați-mă în șerpi, în ce vreți voi, numai dați-mi mâncare. Și vreau să mai adaug ceva, îmi pare foarte rău pentru prietenul meu, dușamnul meu, Sorin și pentru bâlbâitul caer încearcă să bâlbâie româna. I-au bătut doi bărbați de la noi. Vai de capul vostru, să vă fie rușine. Vai de voi! Atât am avut de zis. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua, atacuri subtile pentru Culiță Sterp! „Dacă e iubire adevărată...nu există o a treia persoană!”

Sebastian Chitoșcă: În primul rând, mulțumim publicului pentru această recompensă, îmi pare foarte bine că am câștigat-o. Pe mine mă îngrijorează foarte mult situația de la noi din echipă, nu este una foarte bună, avem niște tensiuni. Sper ca toți să fim bărbați și să vorbim de mâine încolo aceste probleme între noi pentru că urmează o săptămână grea și trebuie să fim asumați în tot ce facem aici, la Survivor. Dacă nu suntem asumați, unii cred că ajungem să câștigăm Survivor dacă mințim pe după copaci.

echipa faimosilor survivor 2021
echipa Faimoșilor a început să se destrame din pricina certurilor iscate în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

Jador i-a spus colegului său de la Survivor 2021 că momentul este unul fericit și ar trebui tratat ca atare.

Sebastian: Stiu, stai liniștit, lasă-mă să vorbesc. Sper din toată inima să fim maturi. Ne bucurăm de această recompensă și cam atât.

Roxana Nemeș: Mă bucur tare mult. Nu a fost greu, a fost chiar funny. Nu mi-am dorit să intru în apă, dr totuși am intrat. Dar nu îmi pare rău, mă bucur că am câștigat pentru că puiul este preferatul meu și abia aștept să mâncăm. Mulțumim și publicului. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal la Survivor România între Războinici! Alin Sălăjean și Musty, la un pas de bătaie!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, despre faptul că Faimosul a izbucnit în plâns la Survivor 2021: "Eu i-am mai scris..."

Ce spun băieții din echipa Faimoșilor despre colegele de la Survivor? "Elena e bună. Elena e prima..."

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor 2021, vorbește despre evoluția iubitului ei în competiție: „Eu chiar cred în el..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

CITEȘTE: Cum hidratezi tenul gras. Soluții la îndemâna oricui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri