Noi speranțe pentru Safiye

Noi speranțe pentru Safiye
Noi speranțe pentru Safiye

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, telespectatorii o vor regăsi pe Safiye tot mai aproape de a-și îndeplini visul, acela de a fi alături de Naci.

Cu toate că trecutul nu-i dă pace și o copleșește, Safiye încearcă, pas cu pas, să se apropie de Naci, cel pe care îl iubește încă din adolescență. Gulben este cea care sprijină, din umbra, iubirea celor doi, și face tot ceea ce poate pentru ca sora sa să fie fericită alături de bărbatul iubit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Inci și Han fac eforturi pentru că dragostea lor să învingă, dincolo de himerele trecutului dramatic de care amândoi au avut parte.

Ce se va întâmpla atunci când Naci și Safiye reușesc să își deschidă sufletele unul în fața celuilalt puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul epiosd doin serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

 

 Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Ce poți să faci dacă te strâng pantofii. Metode banale ca să lărgești pantofii fără a-i distruge

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies