Noi povești  memorabile vor fi accesibile astăzi, de la 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive!


  Theo Rose trece prin “Detectorul de minciuni”, Cătălin Cazacu ajunge să curațe grajduri, rebelul Jean Gavril impresionează în duet memorabil cu Alexandra Ungureanu…

În această seară, de la ora 19:00, utilizatorii online au parte de o nouă porție generoasă de divertisment, umor și interviuri tulburatoare. Nu ratați noile episoade ale emisiunilor pregătite special  pentru canalul de YouTube theXclusive, episoade ce vor fi lansate simultan în această seară!  

Cazacu își intra în rol la fermă, Mihai Ghiță te invită să asculți, la “În oglindă”, o poveste de viață demnă de un film, Alexandra Ungureanu este în duet cu inconfundabilul  Jean Gavril, iar Florian Lazăr gătește împreună cu Ellie White, la “Well Done!”. Theo Rose trece cu umor prin “Detectorul de minciuni”, sub supravegherea lui Mihai Hînda, și, printre altele, dezvăluie rețeta succesului uriaș de care se bucură,  iar  Mihaela și Marian Crăciun ne fac părtași la bucuria de a călători, de aceasta dată în Antalya, la “Călătorește, Traiește, Iubește”!

În fiecare zi de luni, de la 19:00, pe pagina de YouTube theXclusive, intra noi episoade ale emisiunilor create special pentru  utilizatorii online, toți cei interesați pot avea parte de o experiență diversificată, alegând ceea ce li se potrivește cel mai bine, dintr-un “meniu” savuros  de emisiuni.

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri