„Noi plecam minim două săptămâni iarna la Predeal și două săptămâni vara la mare. Era lege.” Oana Roman a povestit despre tradiția pe care o avea în fiecare vară, atunci când era copil

„Noi plecam minim două săptămâni iarna la Predeal și două săptămâni vara la mare. Era lege.” Oana Roman a povestit despre tradiția pe care o avea în fiecare vară, atunci când era copil
„Noi plecam minim două săptămâni iarna la Predeal și două săptămâni vara la mare. Era lege.” Oana Roman a povestit despre tradiția pe care o avea în fiecare vară, atunci când era copil

Oana Roman a avut o copilărie cum multe persoane și-ar fi dorit. Se pare că vedeta statea foarte mult timp cu familia ei, iar în fiecare an respectau o tradiție. Iată care era locul din care aceasta nu lipsea niciodată!

Cu toate că acum este adult în toată firea, vedeta încă are un suflet de copil și își amintește de momentele copilăriei cu drag. În urmă cu puțin timp, a mărturisit care era tradiția pe care ea și familia ei o respectau în fiecare vară.

Citește și: „Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius.” Oana Roman a făcut dezvăluiri despre momentele în care mama ei se lupta cu probleme grave de sănătate

Ce făcea Oana Roman în fiecare vacanță de vară, alături de familia ei

Familia vedetei se simțea foarte bine vara. Părinții ei mergeau în multe locuri, iar ea avea posibilitatea să viziteze diverse țări, pe care mulți și-ar dori să le vadă. Chiar dacă le era greu sau nu, părinții acesteia plecau oricând aveau ocazia într-o excursie de care se bucurau împreună.

În fiecare an, părinții Oanei Roman păstrau cu strictețe o tradiție, petrecând cel puțin două săptămâni la Predeal și alte două săptămâni pe litoral, la mare în România. Indiferent de provocările sau problemele care apăreau, aceștia nu renunțau la respectarea acestei reguli și își păstrau obiceiul de a petrece timpul în acele locuri speciale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman vrea să îi ofere fiicei sale același tratament, motiv pentru care o duce în foarte multe țări. Cele două au parte de timp de calitate, mai ales că în ultima perioadă au fost în Dubai și în Egipt.

„Am avut niște vacanțe foarte frumoase. Dacă a fost un lucru la noi acasă de la care părinții mei nu s-au abătut niciodată, oricât de greu a fost, au fost vacanțele.

Noi plecam minim două săptămâni iarna la Predeal și două săptămâni vara la mare. Era lege și nu s-a întâmplat în niciun an să nu mergem. Asta era foarte clar.”,
a declarat Oana Roman.

Cum își petreceau vedetele din România vacanțele

În România, nu doar Oana Roman, ci și Cucu de la Noaptea Târziu, se bucură de vacanțe pline de distracție.

El a povestit că avea excursii cu autocarul prin Bihor și că mergea la Târgu-Jiu și Băile Olănești, unde avea parte de clipe minunate alături de prietenii săi.

Eliza Natanticu a mărturisit că părinții ei nu au avut posibilități financiare, dar a fost un copil foarte iubit, lucru care a ajutat-o să crească frumos.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: „Foarte bune, Slavă Domnului, sper să fie așa pentru totdeauna. Nu îmi doresc nimic mai mult decât să fim ok.” Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Marius Elisei

 

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce efect are soarele asupra organismului uman. Beneficii vitale și precauții necesare pentru protecția pielii și sănătății generale!

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul controversat postat pe contul lui Andrei Versace după ce a fost descoperit mort în apartamentul său

Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies