NOI MESAJE de la INGERII PAZITORI ZODII pentru 3-10 octombrie 2018. Esti CALAUZIT! Afla pentru ce


ata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-10 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!
Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
CERE
“Cere sa te ajutam in aceasta situatie si vom trece imediat la treaba in numele tau. Noi suntem condusi de mai multe legi universale, printre altele si cea a liberului arbitru, care iti permite sa faci propriile alegeri si sa iei propriile decizii. Prin urmare, asteptam cu rabdare cererea ta.”
Acest mesaj iti reaminteste sa ceri ajutor ingerilor ceva mai des. Ingerii te pot ajuta in orice domeniu al vietii, inclusiv sa iti dea idei, curaj, credinta, incredere, claritate. Deasmenea, te pot ajuta cu toate materialele de care ai nevoie, cum ar fi: bani, timp, sanatate si vitalitate.
Semnificatii suplimentare : cere tot ce ai nevoie ; in loc sa te plangi, cere ajutor ; cere oamenilor din viata ta sa te ajute ; cere-le altora sa te asiste ; cere ajutor ingerilor pentru orice aspect, indiferent cat de mare sau de mic, cat de important sau neimportant.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri