Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a devenit o adevarata domnisoara - Ce face acum

Noelle are parinti celebri: creatoarea de moda Ingrid Vlasov si fostul manechin Marian Nedelcu.

Noelle a devenit cunoscuta in lumea modellingului de cand era foarte mica. A devenit un fenomen! Pustoaica a participat la sedinte foto importante si chipul ei a aparut in campanii celebre, scrie WOWbiz.ro

Acum, Noelle are 13 ani. Blondina a venit la Teo Show impreuna cu mama ei. Fiica lui Ingrid Vlasov a vorbit despre pasiunile sale, despre activitatile care ii fac placere si a povestit ca studiaza in sistem home-schooling cu profesori de la o scoala din Marea Britanie! 

Noelle: Profitam de aceasta sarbatoare, incepem sa decoram inca de pe 1 Decembrie! Pe 24 plecam la Iasi, acolo petrecem Craciunul, acolo impodobim un alt brad.

Ingrid: Preferam brad natural, sa miroasa a brad in casa. Sunt disperata! Eu astept Craciunul tot anul!


Noelle: Si eu la fel! Mi-a insuflat aceasta pasiune pentru Craciun!


Ingrid: Este o sarbatoare stralucitoare, plina de lumina. (...)Cumparam cadourile din august! Imi place mult sa daruiesc, sa fac bucurii!


Noelle: Imi place sa impachetez cadourile pentru Craciun. De Craciun fac o tarta cu mere si scortisoara, are mare succes! Fac si biscuiti...

Ingrid: M-a nenorocit cu dulciurile!

Ingrid este o mama foarte apropiata de fiica ei. "N-am avut niciun motiv nici macar sa o cert. Ne intelegem foarte bine, nu am de ce sa o cert".

Ce activitati are Noelle Vlasov-Nedelcu? "Imi place mult sa scriu poezii, am scris o poezie despre copilarie, despre amintirile mele de la Disneyland. M-au marcat pe viata! Cred ca aveam 4-5 ani! E minunat!"

 

"Am timp, nu e o activitate care ma oboseste. Sunt inscrisa la o scoala din Anglia, in sistem home-school. Invat acasa, cu profesor britanic, toate lectiile sunt in engleza", a mai spus ea.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri