VIDEO! Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, pe coperta unei reviste de top!


Noelle, frumoasa fiica a celebrului designer Ingrid Vlasov, este pasionata de moda si are propriul blog de fashion.

 

Mai nou, pentru ca vrea sa duca pasiunea la un alt nivel, a avut parte de prima ei sedinta foto profesionala.
"Facem un shooting bazat pe cartea "Marile Sperante" de Dickens. Mie imi place foarte mult cartea, am citit-o, o ador, ma regasesc in personajul lui Estella. Ideea shooting-ului este de a fi papusa. Mie imi plac foarte mult tinutele pe care le-a ales Razvan.", spune Noella.
"Sunt aici sa o ajut la shooting, este primul ei shooting pentru o coperta si mi-a placut foarte mult ideea lui Razvan. Mi se pare ca i se potriveste", spune si Ingrid Vlasov.
Atunci cand merge la scoala sau cand iese in oras, Noelle se consulta cu mama sa pentru a alege o tinuta care sa le placa amandurora si care sa fie si foarte potrivita. Pentru tanara conteaza foarte mult sfaturile mamei sale: "Niciodata nu voi alege ceva daca mama spune ca nu e bine".
Idolul ei este mama sa: "O ador din toate punctele de vedere. Este mult mai mult decat prietena mea".
Te invitam sa urmaresti interviul cu Noelle si Ingrid Vlasov.
##VIDEO52557##

Mai nou, pentru ca vrea sa duca pasiunea la un alt nivel, a avut parte de prima ei sedinta foto profesionala.

"Facem un shooting bazat pe cartea "Marile Sperante" de Dickens. Mie imi place foarte mult cartea, am citit-o, o ador, ma regasesc in personajul lui Estella. Ideea shooting-ului este de a fi papusa. Mie imi plac foarte mult tinutele pe care le-a ales Razvan.", spune Noelle."Sunt aici sa o ajut la shooting, este primul ei shooting pentru o coperta si mi-a placut foarte mult ideea lui Razvan. Mi se pare ca i se potriveste", spune si Ingrid Vlasov.

Atunci cand merge la scoala sau cand iese in oras, Noelle se consulta cu mama sa pentru a alege o tinuta care sa le placa amandurora si care sa fie si foarte potrivita. Pentru tanara conteaza foarte mult sfaturile mamei sale: "Niciodata nu voi alege ceva daca mama spune ca nu e bine".Idolul ei este mama sa: "O ador din toate punctele de vedere. Este mult mai mult decat prietena mea".

Te invitam sa urmaresti interviul cu Noelle si Ingrid Vlasov.

##VIDEO52557##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri