„Nimic nu trebuie să se schimbe astăzi.” Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare. Artista, probleme în relație?

 Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare
Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate artiste, iar în ultima perioada a postat destul de des imagini cu micile atenții pe care le primea de la iubitul său, cu 22 de ani mai tânăr decât de ea.

Internauții și-au pus semne de întrebare, după ultima postare a artistei și sunt curioși dacă în relația acesteia există probleme.

Citește și: “Nu cred că ar vrea.” Iubitul tânăr al Marcelei Fota, cadou impresionant înainte de Crăciun. Artista s-a lăudat în mediul online

Ce dramă a trăit Marcela Fota

Cu doi ani în urmă, soțul artistei  s-a stins din viață, într-o instituție publică, iar acest eveniment tragic a bulversat-o și a suferit foarte mult în urma lui.

După o perioadă, ea a cunoscut un tânăr, cu 22 de ani mai mic decât ea, de care s-a declarat îndrăgostită și a reușit să îi readucă un zâmbet sincer pe buze.

Din momentul în care a ales să formeze un cuplu cu acesta, artista a devenit mai discretă, având în vedere viața personală, dar nu s-a sfiit să posteze ori de câte ori a avut ocazia, micile atenții pe care le-a primit de la partenerul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu toate că nu vorbește prea mult despre viața ei personală, artista are grijă să îi țină la curent pe fanii săi cu ce se mai întâmplă în viața sa personală.

Citește și: Marcela Fota este culmea fericirii. Ce cadou de milioane i-a oferit bărbatul care îi este alături

 Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare
Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare

Ultima postare a Marcelei Fota a ridicat multe semne de întrebare pentru foarte mulți internauți și a postat o fotografie cu ea, iar pe fundal o piesă tristă.

Versurile sunt destul de dureroase, iar fanii s-au întrebat dacă între ea și partenerul ei de viață se petrece ceva.

„And nothin’ has to change today/ You didn’t mean to say, “I love you” (Nimic nu trebuie să se schimbe astăzi/ Tu nu ai vrut să spui „Te iubesc”)”, sunt versurile care însoțesc imaginea publicată de Marcela Fota.

Din momentul în care a început o relație cu acest tânăr, Marcela Fota a fost criticată de foarte mulți internauți, din cauza diferenței de vârstă, dar cu toate acestea artista nu a băgat în seamă gurile rele și s-a axat pe ceea ce o face fericită.

Citește și: Marcela Fota este criticată pentru că și-a făcut o nouă relație. Cum a reacționat vedeta

 Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare
Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“Dacă Dumnezeu vrea, oricând!” Marcela Fota, dezvăluiri despre o nouă sarcină, după cinci luni de relație cu iubitul tânăr. Ce mărturisiri a făcut artista în vârstă de 45 de ani

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Marcela Fota. „Pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies