Nilay nu o iartă pe Gorkem

Nilay nu o iartă pe Gorkem
Nilay nu o iartă pe Gorkem

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, situația devine dramatică pentru Gorkem.

După ce, cu o seară înainte, soția lui Fatih a petrecut peste măsură, aceasta află că și-a pierdut mama care era grav bolnavă. Remușcările o copleșesc pe Gorkem, pentru că nu a fost alături de părintele patern în ultimele momente de viață ale acesteia iar Nilay “profită” de ocazie pentru a se răzbuna pe cumnata sa și spune întregii familii motivul pentru care această a fost de negăsit cu o zi înainte.

Fire răzbunătoare, Gorkem promite să nu lase lucrurile așa în ceea ce proiveste fapta lui Nilay. Kayhan intervine în viața fiicei sale, Cimen, atunci când află că Gokhan a divorțat de soția sa însă i-a ascuns tinerei acest lucru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nursema divorțează de Umut, iar Ruzgar își dorește să îi fie mereu în preajma frumoasei femei de care este îndrăgostit iar Alev și Abdullah își trăiesc nestânjeniți iubirea, în vreme ce Pembe consideră, în continuare, că și-a salvat căsnicia…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Inci și Han, în impas

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies