Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”
Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican a vorbit despre învățăturile preluate de la bunica ei.

Niculina Stoican, îndrăgita interpretă de muzică populară, a vorbit, în cadrul podcastului “Cu ai mei”, realizat de Iuliana Tudor, despre învățăturile pe care le-a preluat de la bunica Eugenia, cea care i-a fost alături în toată copilăria și adolescența ei și a povestit despre echilibrul cu care au fost crescute și regulile pe care toți membrii familiei le aveau. Au avut parte și de o doză de asprime, chiar dacă aveau de toate, dar au fost învățate și cu grijile, nu cu răsfățul, fiecare activitate fiind făcută cu dragoste.

Își aduce aminte cum le trezea în fiecare dimineață odată cu răsăritul soarelui, iar fiecare dintre ele aveau ceva de făcut.  „Echilibru, prin regulile scrise și simple pe care ni le-a spus de fiecare dată. Model, ea în sine, după felul în care a trăit și și-a gestionat viața, dar a fost și o doză de asprime cu noi. Am avut de toate, dar noi am crescut cu grijă, nu cu răsfăț.
Cu dragoste. Este o diferență. Ne trezea dimineața, îmi aduc aminte, când răsărea soarele, să mergem. Spunea că nu mai mărit, că o să fiu de râsul lumii. „Nu mă interesează, nu mă mai mărit, nu merg niciunde.” Dar existau aceste reguli. Era clar, fiecare aveam ceva de făcut.”,
a povestit Niculina Stoican.

Niculina Stoican, despre traumele mamei sale pentru a o aduce pe lume

Citește și: Niculina Stoican vorbește despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, să o aducă pe lume în urma relației pe care a avut-o cu profesorul de literatură: „Ea a avut niște traume.”

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Va ieși o rețetă delicioasă. O nebunie!” Rețeta de plăcintă cu brânză a Niculinei Stoican, pregătită de chef Gheorg!

Niculina Stoican a vorbit, în cadrul unei alte emisiuni, despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, pentru a o aduce pe lume pe artistă. „ Vremurile pe atunci erau delicate, iar ea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă pentru că, comunitatea nu accepta așa ceva, iar lui i-a trebuit ani de zile ca să mă recunoască. Ea a avut niște traume pe care nu știu cine ar fi putut să le ducă.

Eu acum gândind din prisma mea de femeie, să fii pusă la zid și tu să ai curaj. Toată lumea să îți spună să nu păstrezi acest copil și tu totuși să-l păstrezi. E traumatizant. Cât curaj să ai într-o lume în care toți îți spun nu? Să nu faci asta, nu este bine și tu ești de una singură. Nu ai posibilități. Nu te apără nimeni, nu te ajută nimeni, nu te înțelege nimeni.
Nu e ca în ziua de astăzi în care spui că faci ce vrei, că e alegerea ta. Nu exista așa ceva. Erau reguli foarte clare.”
, a declarat Niculina Stoican.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adriana și Niculina Stoican, dezvăluiri despre cariera de artist! A simțit vreodată sora Niculinei Stoican invidie față de cariera de succes a interpretei de muzică populară? „M-am pierdut.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies