Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”
Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican a vorbit despre învățăturile preluate de la bunica ei.

Niculina Stoican, îndrăgita interpretă de muzică populară, a vorbit, în cadrul podcastului “Cu ai mei”, realizat de Iuliana Tudor, despre învățăturile pe care le-a preluat de la bunica Eugenia, cea care i-a fost alături în toată copilăria și adolescența ei și a povestit despre echilibrul cu care au fost crescute și regulile pe care toți membrii familiei le aveau. Au avut parte și de o doză de asprime, chiar dacă aveau de toate, dar au fost învățate și cu grijile, nu cu răsfățul, fiecare activitate fiind făcută cu dragoste.

Își aduce aminte cum le trezea în fiecare dimineață odată cu răsăritul soarelui, iar fiecare dintre ele aveau ceva de făcut.  „Echilibru, prin regulile scrise și simple pe care ni le-a spus de fiecare dată. Model, ea în sine, după felul în care a trăit și și-a gestionat viața, dar a fost și o doză de asprime cu noi. Am avut de toate, dar noi am crescut cu grijă, nu cu răsfăț.
Cu dragoste. Este o diferență. Ne trezea dimineața, îmi aduc aminte, când răsărea soarele, să mergem. Spunea că nu mai mărit, că o să fiu de râsul lumii. „Nu mă interesează, nu mă mai mărit, nu merg niciunde.” Dar existau aceste reguli. Era clar, fiecare aveam ceva de făcut.”,
a povestit Niculina Stoican.

Niculina Stoican, despre traumele mamei sale pentru a o aduce pe lume

Citește și: Niculina Stoican vorbește despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, să o aducă pe lume în urma relației pe care a avut-o cu profesorul de literatură: „Ea a avut niște traume.”

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: „Va ieși o rețetă delicioasă. O nebunie!” Rețeta de plăcintă cu brânză a Niculinei Stoican, pregătită de chef Gheorg!

Niculina Stoican a vorbit, în cadrul unei alte emisiuni, despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, pentru a o aduce pe lume pe artistă. „ Vremurile pe atunci erau delicate, iar ea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă pentru că, comunitatea nu accepta așa ceva, iar lui i-a trebuit ani de zile ca să mă recunoască. Ea a avut niște traume pe care nu știu cine ar fi putut să le ducă.

Eu acum gândind din prisma mea de femeie, să fii pusă la zid și tu să ai curaj. Toată lumea să îți spună să nu păstrezi acest copil și tu totuși să-l păstrezi. E traumatizant. Cât curaj să ai într-o lume în care toți îți spun nu? Să nu faci asta, nu este bine și tu ești de una singură. Nu ai posibilități. Nu te apără nimeni, nu te ajută nimeni, nu te înțelege nimeni.
Nu e ca în ziua de astăzi în care spui că faci ce vrei, că e alegerea ta. Nu exista așa ceva. Erau reguli foarte clare.”
, a declarat Niculina Stoican.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Adriana și Niculina Stoican, dezvăluiri despre cariera de artist! A simțit vreodată sora Niculinei Stoican invidie față de cariera de succes a interpretei de muzică populară? „M-am pierdut.”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Clipele dificile prin care a trecut Leonard Doroftei. Cum s-a regăsit fostul campion mondial, după ce o perioadă nu-l mai interesa nimic din jur. „Am trăit un coșmar.”

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies