Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”
Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican a vorbit despre învățăturile preluate de la bunica ei.

Niculina Stoican, îndrăgita interpretă de muzică populară, a vorbit, în cadrul podcastului “Cu ai mei”, realizat de Iuliana Tudor, despre învățăturile pe care le-a preluat de la bunica Eugenia, cea care i-a fost alături în toată copilăria și adolescența ei și a povestit despre echilibrul cu care au fost crescute și regulile pe care toți membrii familiei le aveau. Au avut parte și de o doză de asprime, chiar dacă aveau de toate, dar au fost învățate și cu grijile, nu cu răsfățul, fiecare activitate fiind făcută cu dragoste.

Își aduce aminte cum le trezea în fiecare dimineață odată cu răsăritul soarelui, iar fiecare dintre ele aveau ceva de făcut.  „Echilibru, prin regulile scrise și simple pe care ni le-a spus de fiecare dată. Model, ea în sine, după felul în care a trăit și și-a gestionat viața, dar a fost și o doză de asprime cu noi. Am avut de toate, dar noi am crescut cu grijă, nu cu răsfăț.
Cu dragoste. Este o diferență. Ne trezea dimineața, îmi aduc aminte, când răsărea soarele, să mergem. Spunea că nu mai mărit, că o să fiu de râsul lumii. „Nu mă interesează, nu mă mai mărit, nu merg niciunde.” Dar existau aceste reguli. Era clar, fiecare aveam ceva de făcut.”,
a povestit Niculina Stoican.

Niculina Stoican, despre traumele mamei sale pentru a o aduce pe lume

Citește și: Niculina Stoican vorbește despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, să o aducă pe lume în urma relației pe care a avut-o cu profesorul de literatură: „Ea a avut niște traume.”

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Va ieși o rețetă delicioasă. O nebunie!” Rețeta de plăcintă cu brânză a Niculinei Stoican, pregătită de chef Gheorg!

Niculina Stoican a vorbit, în cadrul unei alte emisiuni, despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, pentru a o aduce pe lume pe artistă. „ Vremurile pe atunci erau delicate, iar ea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă pentru că, comunitatea nu accepta așa ceva, iar lui i-a trebuit ani de zile ca să mă recunoască. Ea a avut niște traume pe care nu știu cine ar fi putut să le ducă.

Eu acum gândind din prisma mea de femeie, să fii pusă la zid și tu să ai curaj. Toată lumea să îți spună să nu păstrezi acest copil și tu totuși să-l păstrezi. E traumatizant. Cât curaj să ai într-o lume în care toți îți spun nu? Să nu faci asta, nu este bine și tu ești de una singură. Nu ai posibilități. Nu te apără nimeni, nu te ajută nimeni, nu te înțelege nimeni.
Nu e ca în ziua de astăzi în care spui că faci ce vrei, că e alegerea ta. Nu exista așa ceva. Erau reguli foarte clare.”
, a declarat Niculina Stoican.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Adriana și Niculina Stoican, dezvăluiri despre cariera de artist! A simțit vreodată sora Niculinei Stoican invidie față de cariera de succes a interpretei de muzică populară: „M-am pierdut.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies