Nicos și Meda, decizie șocantă! Au părăsit casa Puterea Dragostei!


Nicos și Meda de la Puterea Dragostei au părăsit show-ul matrimonial.


In articol:

Pe 21 februarie, în cadrul Galei Săptămânale a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, prezentatoarea Cristina Mihaela a făcut un anunț neașteptat. Nicos și Meda și-au exprimat dorința de a părăsi emisiunea și cererea le-a fost acceptată. Cei doi au părăsit Casa Puterea Dragostei împreună, sperând că iubirea lor va fi mai puternică departe de ochii publicului.

„Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună.

Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire. În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”,  este mesajul care se afla în Cutia Pandorei, pe care prezentatoarea Cristina Mihaela l-a citit în fața concurenților.

Citeste si: Bătaie între George și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! Un concurent a rupt-o la fugă în culise până a părăsit clădirea!

Nicos de la Puterea dragostei, prima declarație după eliminare

Nicos și Meda au hotărât să își trăiască povestea de dragoste în afara competiției.

meda si nicos au plecat de la puterea dragostei

Cei doi au părăsit show-ul împreună și nu regretă această decizie. Aceștia au luat hotărârea neașteptată în urma conflictelor care au zguduit povestea lor de dragoste în ultima perioadă

Citeste si: Meda a părăsit platoul emisunii Puterea Dragostei după ce a detonat bomba! “Alexandra este încă îndrăgostită de Nicos”

„În viață avem nevoie de multe lucruri ca oameni, dar iubirea este mai presus decât orice și nu îmi va fi frică niciodată să renunț la multe lucruri pentru iubire”,  a mărturisit Nicos de la Puterea dragostei, în timp ce își ținea iubita în brațe.

„În aplauzele colegilor voștri vă urez să fiți fericiți până la adânci bătrâneți. Felicitări pentru tot!”, le-a transmis Cristina Mihaela celor doi.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jador de la Survivor România are grave probleme de sănătate! "Mușchii mei spinali s-au cam dus…"

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Elena Ionescu îi critică pe concurenții de la Survivor! Ce greșeli uriașe fac

Anunț important pentru persoanele care se vaccinează de la 1 martie!

Va fi obligatoriu pașaportul de vaccinare anti-COVID-19? Ce spune Florin Cîțu?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețeta originală de tort Doboș. Cum se ornează și cum se prepară acest deliciu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri