Nicos de la Puterea Dragostei dezvăluie motivele despărțirii de Meda! „Am încercat, dar...”

nicos si meda s-au despartit

Nicos și Meda s-au despărțit după ce au părăsit Casa Puterea Dragostei.

Nicos și Meda au format un cuplu în trecut și, odată cu intrarea blondinei în Casa Puterea Dragostei, cei doi au încercat să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. Aceștia au luat decizia de a părăsi competiția pentru a-și trăi iubirea departe de camerele de luat vederi.

Deși cei doi păreau de nedespărțit, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care Meda și Nicos au ajuns în România. Aceștia au hotărât să meargă pe drumuri separate, iar Nicos a dezăluit de curând care au fost motivele despărțirii.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Nicos a fost întrebat care a fost motivul separării de Meda.

„Nu am cu ce să mint! Nu ne mai înțelegem și aia e...am încercat amândoi și nu a fost să fie!”, a scris fostul concurent de la Puterea Dragostei într-un story.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

nicos si meda s-au despartit

Citeste si: Încă un cuplu pleacă de la Puterea Dragostei?! Ce au anunțat concurenții?

Nicos și Meda au părăsit de curând Casa Puterea Dragostei

Nicos și Meda au luat decizia de a părăsi Casa Puterea Dragostei în urmă cu puțin timp, crezând că este cea mai bună hotărâre pentru cuplul lor. Se pare că lucrurile nu au funcționat dincolo de competiție și cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

nicos si meda s-au despartit

„Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Citeste si: Meda și Nicos de la Puterea Dragostei s-au despărțit la scurt timp după ce au părăsit competiția!

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire.

În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”,   este mesajul pe care prezentatoarea Cristina Mihaela l-a citit în fața concurenților.

 Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies