„Nici nu știți ce mi s-a întâmplat.” Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit. Prezentatoarea TV a avut parte de un șoc


Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate artiste, dar și prezentatoare TV, datorită felului său de a fi a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care îi sunt alături. În urmă cu puțin timp, artistă le-a povestit internauților despre o întâmplare cu totul neașteptată, care a avut loc înainte de a porni filmărie pentru piesa care va apărea în viitorul apropiat.


In articol:

Mirela Vaida a povestit totul pe rețelele de socializare, acolo unde le-a arătat internauților imagini de la fața locului. Iată ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV.

Citește și: “Îmi este frică să intru!” Mirela Vaida, clipe de groază prin care a trecut când s-a întors acasă

Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit

Artista a plecat la Bucovina, timp de două zile, pentru o filmare, iar prima zi a fost dedicată înregistrării melodiilor în studio, urmând ca de la prima oră a dimineții să înceapă filmările într-un loc relaxant, plin de brazi și verdeață.

În momentul în care s-a ridicat din pat, Mirela Vaida a observat că totul în jurul ei este alb, după ce noaptea ninsese.

Inițial, artista nu a știut ce să facă, deoarece plănuia ca filmările să aibă loc în alt cadru, dar vedeta a găsit foarte rapid soluții.

Din cauza faptului că ziua nu a fost una favorabilă pentru a filma, artista și-a luat echipa și au filmat pentru piesă în Muzeul Satului Bucovinean.

Citește și: „A fost eliberată de instanță”. Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate

 Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit

Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit

[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida, luată prin surprindere

Mirela Vaida le-a arătat și fanilor săi o serie de imagini cu peisajul de poveste din Bucovina, peste care s-a așternut stratul de zăpadă. Cu toate că lucrurile nu s-au întâmplat așa cum a plănuit, artista le-a spus celor care o urmăresc că rezultatul este unul pe cinste și că îl va împărtăși cu ei.

„Dragi prieteni, nici nu știți ce mi s-a întâmplat. Am venit până la Suceava ieri ca să văd niște terenuri din Bucovina și, bineînțeles, să înregistrez și niște melodii, dacă tot am venit până aici, că aici sunt cei mai buni oameni care știu să înregistreze și să orchestreze melodii de folclor. Asta până azi-noapte la 23 am tras piesa, azi dimineață trebuia să filmez videoclipul undeva, în munți, verde, frumos între brazi și pentru asta l-am chemat și pe Cosmin Tomoioagă tocmai de la Botoșani. Când m-am trezit dimineață la 7 era alb tot. Uitați-vă un pic ce e aici în jurul nostru, în Suceava. Ce să înregistrăm... Și am zis «Mă, dacă Dumnezeu o vrut să ne dea zăpadă, alții moare și-așa n-are, înseamnă că trebuie să înregistrăm.». Hainele-s astea, că n-am altele de frig și nu filmez o colindă, filmez o melodie pentru 1 Decembrie, pentru Ziua Națională a României. Dar știți ce frumoasă o să iasă? Abia aștept să v-o arăt”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

 Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit

Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,E cea mai guralivă din neamul Bourenilor”. Mirela Vaida, despre noul membru al familiei


Abonează-te pe

Citește și:

“Îmi este frică să intru!” Mirela Vaida, clipe de groază prin care a trecut când s-a întors acasă

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,E cea mai guralivă din neamul Bourenilor”. Mirela Vaida, despre noul membru al familiei

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână! Ce dietă a ținut prezentatoarea TV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri