Nici nu a ajuns la Exatlon, iar Giani Kiriţă face legea printre Războnici. Pe cine vrea să pună la punct cum ajunge în Dominicană: "Ăsta nu e respect! Nu are ce căuta în echipă!"


Giani Kirita şi Ionuţ Jaguarul pleacă la Exatlon. Faimosul este cât se poate de pregătit să revină în Republica Dominicană.

"Ce facem noi în al doilea sezon? În primul rând avem nişte planuri măreţe pe care nu o să vi le dezvăluim", a spus Giani Kirita despre plecarea lui la Exatlon.

"Nu ştim cum se vor schimbă lucrurile, dar eu am emoţii pentru că nu ştiu ce fel de oameni sunt acolo, ce fel de caractere. Sunt pregătit să îmi iau notiţe. (...) Lăsaţi-mă să ajung acolo, daţi-mi sarcini şi apoi putem să vorbim", a mai spus el.

Giani Kiria a vazut cateva imagini din Republica Dominicana in care Diana Sentes i-a mutat salteaua unui coleg de echipa. La vederea acestor imagini, fostul fotbalist a luat foc.

Citeste ce a spus pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop 18 ianuarie Camelia Pătrășcanu. O zi care ne pune mintea la treabă. Peștii sunt indeciși, Racii își protejează interesele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri

Loading...