„Nemilosul Istanbul” are premiera miercuri, 7 octombrie, la ora 20:00

Nemilosul Istanbul
Nemilosul Istanbul serial

Serialul va putea fi urmarit trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, la Kanal D! 

De miercuri, 7 octombrie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti vor putea urmari o noua super productie in materie de seriale turcesti, odata cu premiera serialului „Nemilosul Istanbul” („Ruthless City”), ce va putea fi urmarit trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, la Kanal D!

Serialul spune povestea impresionanta de viata a unei mame care lupta sa isi construiasca o viata decenta, alaturi de cei trei copii ai sai, intr-un oras al tuturor posibilitatilor, dar totodata si plin de capcane ce pandesc la tot pasul.


Productia o prezinta pe Seher Yilmaz (Deniz Ugur), personajul principal al serialului, care locuieste cu cei trei copii ai sai intr-un mic oras din Turcia; insa traiul acestei familii la limita saraciei si dorinta de a avea o viata mai buna o determina sa se mute in Istanbul, un oras in care, considera ea, oportunitatile sunt uriase pentru a se realiza.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Odata mutata in orasul tuturor posibilitatilor, Seher il va reintalni pe Agah Karacay (Fikret Kushan), un barbat realizat, o veche cunostinta a femeii. Insa aceasta intalnire va fi un test pentru cei doi, precum si pentru fiecare membru al celor doua familii.

Din distributia serialului fac parte actori deja cunoscuti si indragiti de publicul din Romania. Astfel, ii vor revedea pe Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau pe  Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).

Nu ratati premiera serialului “Nemilosul Istanbul”, miercuri, 7 octombrie, la ora 20:00. Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri. Dupa inceperea difuzarii serialului “Nemilosul Istanbul”, telespectatorii vor putea urmari in continuare episoade ale serialului “Pretul fericirii” in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies