Nelson Mondialu' nu este tatăl lui Livian! Omul de afaceri a dezvăluit cine e: „Sper să nu îmi iau cuțit”


Tatăl lui Livian a scos la iveală un secret cutremurător.


In articol:

După ce a aflat că Livian și Bianca nu mai sunt împreună la Puterea dragostei, Nelson Mondialu' a decis să spună lucrurilor pe nume.

Omul de afaceri și-a deschis sufletul și a mărturisit un adevăr cutremurător în fața camerei. În cadrul unui vlog, Nelson Mondialu' a dezvăluit că nu este tatăl adevărat al lui Livian.

Livian
Livian

Citeste si: Nelson Mondialu', reacție șocantă după despărțirea lui Livian și a Biancăi: „Decât să plângă...”

Citeste si: Jador se întoarce la Istanbul?! "Mă întâlnesc cu Ella" Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul!

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, melodie manifest dedicată Danielei Crudu! ”Piesa asta este pentru femeile care nu se lasă păcălite”

„La vârsta de 19- 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ, că sunt pasiv. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis, treaba ta. Și mie mi-a fost dragă.

I-am zis că lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine.

Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. Lobo și cu Beni nu sunt copiii tăi. Nu se supără, știu. La fiecare le-am spus acel lucru.

Nelson
Nelson

Ce spune Nelson despre soția sa, Liana

La vârsta când au avut majoratul le-am spus, ca să nu fie un șoc.

Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi că în sufletul tău. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

Ei o să se supere că am dezvăluit acest secret. Dar nu au de ce să se supere, pentru că e bine și pentru voi, că am scăpat de povara asta. Puteți să îmi ziceți tată în continuare. Liana, într-adevăr, o să se supere, sper să nu îmi iau cuțit ”, a spus Nelson Mondialu', care a decis să scoată la iveală secretul care l-a chinuit timp de 32 de ani.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu', reacție șocantă după despărțirea lui Livian și a Biancăi: „Decât să plângă...”

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Jador se întoarce la Istanbul?! Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul!

Bianca Drăgușanu, surprinsă în PAT cu un concurent de la Puterea dragostei: „Nu știam...”

Ella, prima reacție după plecarea lui Jador: „Ne iubim și...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cu ce se ia vopseaua de păr de pe piele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri