Jador se întoarce la Istanbul?! Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul!


Jador se întoarce la Istanbul?! Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul în urmă cu câteva zile!


In articol:

Jador a părăsit casa Puterea Dragostei, după momente extrem de intense, frumoase şi emoţionante, în gală. Imediat după ce şi-a luat "la revedere" de la întreaga echipă, îndrăgitul solist ne-a spus, în exclusivitate, ce planuri are pentru viitorul apropiat.

"Le urez succes tuturor celor care au rămas în casă, în special Ellei, o fată frumoasă şi deosebită pe care o respect enorm, în ciuda certurilor care au avut loc între noi. Ea, mai mult ca oricine, merită să fie respectată, iubită şi protejată. N-am vrut niciodată să o amăgesc şi aş vrea să ştie că nu îmi este indiferentă. În altă ordine de idei, în perioada următoare vreau să las viaţa personală pe locul doi...sau trei şi să mă ocup de cariera mea. Am foarte multe proiecte, am concerte, vreau să le fac fanilor mei câteva surprize înainte de Sărbătorile Pascale şi trebuie să muncesc foarte mult. Niciodată nu o să-mi dezamăgesc fanii şi, pentru ei, vreau să fiu din ce în ce mai bun", a declarat Jador.

Citeste si: Jador, in lacrimi, a recunoscut ca o iubeste pe Ella! Cine a fost ELIMINAT de la ''Puterea dragostei''

Jador se întoarce la Istanbul?! "Noi doi nu avem o relaţie, dar ţinem unul la celălalt şi comunicăm foarte bine"

Întrebat care este cel mai important lucru pe care vrea să-l facă în următoarea perioadă, Jador a dat un răspuns care ne-a lăsat fără cuvinte.

"Familia este pe primul loc în viaţa mea. Urmează să-mi cumpăr o casă pe care am vizionat-o, de curând, dar înainte de asta îi voi achiziţiona fratelui meu un apartament. Asta e prioritatea mea! Vreau să aibă şi el locuinţa lui, una modernă şi spaţioasă. Părinţii, fraţii şi prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe brânci şi dacă mă ajută Dumnezeu să-mi meargă bine în continuare, nici lor nu le va lipsi nimic", a declarat Jador imediat după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! Declaraţia aceasta te va face să plângi!

Nu puteam să nu-l întrebăm pe cântăreţ dacă vrea să se mai întoarcă la Puterea Dragostei. "Eu sunt omul care nu spune niciodată niciodată (râde) pentru că nu am de unde să ştiu unde mă va duce viaţa, dar deocamdată, cum v-am spus şi mai devreme, am alte planuri. O să mă întorc la Istanbul pentru că am puţină treabă acolo, un proiect despre care le voi povesti susţinătorilor mei la momentul potrivit. E posibil să filmez şi un videoclip acolo, că e un oraş foarte frumos. Am multe planuri, v-am zis. Când ajung în Turcia poate o să mă întâlnesc şi cu Ella, că noi am rămas prieteni buni, şi ne dăm mereu sfaturi. Nu avem o relaţie, dar ţinem unul la celălalt şi comunicăm foarte bine", a mai spus Jador.


Citește și:

Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă! "O să-l iau pe cel mic şi o să..."

Livian, mesaj neașteptat după despărțirea de Bianca: „Zilele negre...”

Jador a făcut dragoste cu Ligi la hotel?! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi

Prima reacţie a Biancăi de la Puterea Dragostei dupa ce Livian a anunţat DESPĂRŢIREA: ''Daca nu...''

Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Povestea lui Radu, băiatul cu ochi de înger, care deși trăiește NU există

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri