Nelson Mondialu e pregătit de răzbunare! După ce a fost amenințat cu bătaia, le-a transmis un mesaj celor care i-au greșit: „Să nu mai iasă din casă!”


Nelson Mondialu este pregătit să se răzbune pe concurenții de la Puterea Dragostei care au adresat cuvinte grele la adresa lui și a familiei sale.


In articol:

Nelson Mondialu a postat pe contul său de YouTube, un filmuleț în care a răspuns acuzațiilor dure, pe care trei concurenți de la Puterea Dragostei i le-au adus. Mai mult decât atât, tatăl lui Livian este extrem de enervat din cauza concurenților care i-au făcut această nedreptate și l-au bârfit, mai ales pentru că au adresat injurii nu doar la adresa sa, ci și la adresa familiei lui, fie că vorbim despre soția lui Nelson Mondialu, sau

despre fiul său, Livian.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!

În acest sens, Nelson Mondialu a decis că își dorește să obțină revanșa, și că se va răzbuna pe concurenții de la Puterea Dragostei, mai ales că atacul a fost unilateral- Nelson și familia sa nu s-au implicat în discuții despre persoanele în cauză.

Cei trei participanți la Puterea Dragostei i-au atribuit lui Nelson caracteristici precum „marionetă”, motiv pentru care bărbatul este pregătit să înceapă un război.

„Cătălin, vom regla conturile, fără discuții. Domnilor după cum ați observat a apărut această convorbire dintre mamut, peruca Turcul și s-a băgat și Andy…că e foarte. Asta după ce au auzit că Norocel și cu Adrian or să vină în emisiune. Nimeni nu i-a înjurat, nici pe Turcu, nici pe Andy, nu i-a amenințat nimeni.

Filmarea e redată de cine a avut convorbirea cu el. Andy zice de mine că sunt marionetă, că m-a văzut într-un clip când am purtat fustiță. Eu nu am purtat fustă nici la mișto, dar tu o să porți,” a declarat Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, de la Puterea Dragostei.

nelson mondialu, răzbunare, atac, tatăl lui livian, puterea dragostei
nelson mondialu, răzbunare, atac, tatăl lui livian, puterea dragostei

Citeste si: Înjurat de Livian, un vlogger a sunat-o pe Bianca s-o întrebe dacă mai e cuplată cu fiul lui Nelson! Denis Petcu: ”Mi-a zis că e de acord să ieșim la o cafea”

Acuzații și amenințări GRAVE din partea lui Nelson Mondialu, pentru concurenții de la Puterea Dragostei

Ardeleanul nu s-a mai putut abține, și a trecut la atac chiar și în cazul lui Turcu, despre care se spune că l-ar fi amenințat cu bătaia pe tatăl lui Livian, dar Nelson Mondialu a mărturisit că meseria pe care Turcu a prestat-o în trecut nu îi face cinste, așa că ar trebui să se pondereze în discuțiile despre alți oameni.

„Să vezi cum nu o să mai umbli tu înțepat! Bă Turcule, Băi alo bă! Tu  făceai videochat, când ți-a aruncat geanta peste gard, au căzut din ea…Auzi ei așteaptă să iasă din casă să vină să mă bată, să mă nenorocească. El o să-și facă o hârtie daia să țină emisiunea 30 de ani, ca să nu mai iasă din casă. Ascultați ce spun!!!” a continuat Nelson Mondialu.

„Zdr**** penale, nu v-am înjurat până acum, nu am avut treabă cu familiile voastre! Vedeți voi!”a încheiat tatăl lui Livian.

Citeste si: Bianca şi Livian, scene halucinante în dormitorul fetelor! Uite cum au fost filmaţi!


Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Bianca şi Livian, scene halucinante în dormitorul fetelor! Uite cum au fost filmaţi!

Tensiuni cumplite între Livian și Bianca de la Puterea dragostei! Cine a intervenit în cuplul lor

Livian de la Puterea Dragostei a dat o informaţie bombă! O nouă concurentă intră în casă pentru el!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este și ce profesie are ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri