Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!


Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Marea împăcare pare acum doar un vis frumos!


In articol:

Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei au reuşit să-şi bulverseze de tot susţinătorii. Exact când pare că îndrăgostiţii se îndreaptă cu paşi repezi spre marea împăcare oficială despre care vorbeşte toată lumea, apar informaţii care arată exact contrariul.

Din deja celebrele înregistrări ale lui Sergio, în care se aude clar cum Andy şi Cătălin îi desfiinţează pe aproape toţi colegii lor, dar şi pe Jador, aflăm şi că "lupul" şi "vulpea" se ţin în braţe şi se alintă doar în faţa camerelor de filmat şi că, în rest, când nu fac vlog-uri şi nu sunt la emisiune, s-ar comporta ca doi amici, fără gesturi de altă natură.

Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! "Ea merită să fie fericită" 

Ei bine, romanticii care visează că protagoniştii noştri se vor împăca şi vor ajunge în faţa altarului, au avut un şoc când Livian a povestit, pe vlogul lui că i-a dat lui Sergiu "binecuvântarea" să o curteze pe fosta lui iubită.

Citeste si: Bianca şi Livian, scene halucinante în dormitorul fetelor! Uite cum au fost filmaţi!

" Sergiu m-a întrebat dacă aş avea ceva împotrivă dacă ar încerca să o cunoască mai bine pe Bianca şi i-am zis că nu. Nu mai sunt cu ea şi chiar dacă m-ar deranja, nu aş avea dreptul să comentez. Ea merită să fie fericită, iar Sergio este un băiat foarte bun", a spus Livian deşi "haita" lui aştepta să se împotrivească.

Mai mult decât atât, întrebat dacă mai există posibilitatea unei împăcări, tânărul le-a spulberat speranţele tuturor. "Nu cred că se va mai ajunge acolo. Nu suntem compatibili într-o relaţie. Ne înţelegem mai bine aşa, ca prieteni", a mai povestit "lupul".

Sergio a postat o înregistrare în care Cătălin şi Andy îl înjurau pe Livian

Sergio Stefano a aruncat bomba în casa „Puterea Dragostei”. Concurentul a făcut publice zeci de înregistrări între Andy Adetu și Cătălin Nițescu, în care aduceau jigniri și critici colegilor din emisiune. „ El ne zicea dacă avem noi probleme pe aici? Băga-mi-aș**** în neamu' lor de c....! Și ei sunt șmecheri, niște c...., niște bufnițe. El face glume și râde singur ca prostul. Mi-a zis o gagică să nu-l bați Cătăline pe Livian că e fată, ăla trebuie să se bată cu o fată...Limbian, libidinosul de Libidian. Mă fac de râs dacă-i dau două palme lui Livian. Băga-mi-aș**** în tact-u, în sărăcia voastră și în toți livienii voștri. Abia aștep să ies din casă să-i dau telefon lu Nelson. Ăla îl injură pe fiul lui să mai facă și el bani. Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște c....! Trepăduși! ” a transmis Cătălin de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Alex Zănoagă a publicat prima fotografie cu Dominic! Val de reacții după ce l-a arătat lumii pe fiul lui și al Siminei de la Puterea Dragostei: „Ce frumusețe de copil!”

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Pentru o secundă m-am speriat.” Cum arată Theo Rose, în a cinea lună de sarcină. Fanii au fost uimiți

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Mircea Rusu a fost încarcerat. Artistul este cunoscut pentru piesa „Omul bun și pomul copt”

Cum depășim momentele tensionate în cuplu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce vacanță a dispărut din structura anului școlar. Elevii ar putea să nu aibă liber în această sărbătoare
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri