Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! „Supărarea, oameni buni…”


Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! În cel mai regent vlog, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a recunoscut că în urma analizelor a fost diagnosticat cu o boală gravă.


In articol:

Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! Celebrul vlogger din Cluj, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, a recunoscut, în cel mai recent filmuleț postat pe canalul său de YouTube, că suferă de o boală gravă, care afectează din ce în ce mai mulți Români.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a ajuns acasă, la părinții săi! Cu cine s-a trezit la ușă

nelson-mondialu-boala-grava
nelson-mondialu-boala-grava

Nelson Mondialu, zis și „tata Nelson”, a încercat să povestească totul în maniera sa caracteristică- plină de glume și umor, însă este evident că bărbatul era vizibil speriat de rezultatele primate de la medic. Conștientizând diagnosticul și valorile testelor sale de sânge, Nelson Mondialu a fost extrem de speriat când a aflat că suferă de o boală gravă.

Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! Bărbatul crede că a fost cauzată de supărare

Ca niciodată, Nelson Mondialu a apărut în fața camerei de filmat foarte obosit, iar faptul că se teme de verdictul medicilor era mai mult decât evident, chiar dacă tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a încercat să relateze situația într-o manieră cât mai amuzantă.

Citeste si: Nelson Mondialu, pensie uriașă de la Statul Român! Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a descoperit că are diabet și a ajuns la insulină

nelson-mondialu-boala-grava
nelson-mondialu-boala-grava

„147....ce ai făcut bot? e mult. M-o nenorocit! Oare de ce? Am diabet! Mânca-v-aș Dumnezeu, sunt bolnav de spital. De când o murit mama, uitați ce șocuri am. 129 cu 84, e mare. Fraților, tensiunea e cât de cât, dar diabetul....Supărarea, oameni buni. Supărarea m-a atacat. Ce-i de făcut, bot? Trebuie să mă duc la spital să-mi deie tratament,” a dezvăluit Nelson Mondialu, după ce a aflat că suferă de o boală gravă.

nelson-mondialu-boala-grava
nelson-mondialu-boala-grava

„ „Vineri mă duc la doctor, eu acum am fost doar la ăsta de mi-a tras sânge și mi-a dat analizele. Am ieșit peste cota aia de 6, sunt diabetic. Eu voi fi declarat diabetic.

Acum, în cazul ăsta, să vedem dacă putem să-mi iau pensie pe caz de boală. Un cumulat de 30-40 de milioane ușor… Eu mă gândesc acum, pentru daibet, la pensie, nu te mai întreabă de când ești în câmpul muncii,” a mai spus tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"


Citește și:

Alina Pană, în stare de șoc după ce fratele său a fost împușcat: „Îmi este teamă pentru siguranța mea și a familiei”

Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a fost în depresie! Concurentul a suferit enorm de mult la viața lui

Dan Negru, sunat și întrebat cum s-a infectat cu noul coronavirus: „Cum te simți?”

Bianca Comănici nu are susținerea celei mai bune prietene în finală! Manuela, declarații șocante

Care sunt câinii cei mai potriviți pentru femei? Doamnele se vor îndrăgosti de ei, instant!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cum arăta Gina Pistol, până să îl cunoască pe Smiley? Era mai plinuţă și total diferită față de acum! Galerie FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri